Facebook-on amikor az osztálytársaimnak írok chat-en pl. hogy megkérdezzem mit vettek mert nem voltam suliban, sokan miért nem válaszolnak? Pedig látom ahogy már megnézték az üzenetet, de válasz sehol. Ez engem rohadtul idegesít.
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 09:56
1/7 A kérdező kommentje:
Van valaki más is ezzel?
2015. febr. 22. 09:57
3/7 anonim válasza:
Megoldás: Te SE válaszolsz nekik ha kell valami!
Megkéred valamelyik csajt aki segítőkész vagy fiú.. minden osztályban szokott egy olyan minimum lenni! :)
4/7 anonim válasza:
Velem is mindig ez van, egyszerűen lusták ahhoz, hogy 5 percet szánjanak a lecke átküldésére. Amint visszamész a suliba kérdezz rá, hogy miért nem küldte, pedig látta, biztosan zavarban lesznek. Legközelebb te se küldd a leckét.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát jah. A fiúk mindig lusták. Én is az vagyok tulajdonképpen, de azért elég nagy bunkóság hogy nem válaszolnak egy büdös kérdésre sem. Van egy legjobb barátom aki annyival különbözik tőlük hogy ő maga is szokott nekem írni, meghogy ő mindig válaszol mindenre. Pedig az osztálytársakkal se jövök ki rosszul. Csak szimplán lusták
2015. febr. 22. 11:25
6/7 anonim válasza:
ritkán fordult velem elő ilyesmi,de nem bírok ilyen embereket,akik nem képesek a másikra szánni 5 percet...lusta,flegma,gyökerek, ennyi.
7/7 anonim válasza:
Jaj ez velem is volt így,rohadt idegesítő.Később megkérdeztem ,de miért nem írsz vissza ,azt kaptam vissza,hogy csak lusta voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!