Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Zebrán elsőbbség meg nem...

Fmmarci kérdése:

Zebrán elsőbbség meg nem adásáért egy hónapra jogsi bevonás?

Figyelt kérdés

És ez pont a balatoni nyaraláson. Ismerősömékkel történt, jobbra kanyarodva a zebrára lelépő gyalogosnak nem adott elsőbbséget, a yardok onnan 50 méterre kiintették és megbüntették 55 ezer forintra, a jogosítványát meg egy pár órával később ügyfélkapun kapott határozat szerint bevonták egy hónapra. Kocsit én hozom fel holnap a lakásukhoz.

(kérdezte, hogy mi van ha azt mondja hogy nem nézett ügyfélkaput és nem tudott róla? mondom azt inkább ne játssza meg...)

Mennyire fair megoldás ez? Nem elég ez a már izmosabb bírság? Összevesztek a feleségével vezetés közben, de ez mellékes. Láttam a kamera felvételt a gyalogos még a zebra MÁSIK felén volt, nem volt veszélyben. (amúgy azon volt a veszekedés -hallatszik a felvételen- hogy előtte a lángososnál ismerősöm jelenetet rendezett az árak miatt, és az asszonynak ez nagyon nem tetszett)

júl. 17. 08:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
52%

#18!

Szerintem nem ezért vitték csak a sofőrségig. Hanem azért, mert ezt szeretik csinálni, és mellette még nem kevés pénzt is keresnek. Ez csak az én véleményem, de pont hogy ők csinálják jól, szerintem. :) Főiskolával, diplomával (attól függ milyen szakról vagy ágról beszélünk) nem lehet annyit keresni, mint amennyit egy teherautó sofőr megkeres havonta nemzetközi viszonylatban.

júl. 17. 16:21
 22/22 anonim ***** válasza:
68%

ma 16:21: Basszuskám! Te vagy a sokadik sofőr itt, és én nem bántani akarlak Titeket! Sőt: biztosan tudtok valamit amit én nem.

Én annak a mai 10óra 09-nek válaszoltam, aki döngeti a mellét a C kategóriásával, mellette mindenki mást fotelhuszárként, kreszhuszárként sérteget. Nekem "csak" A-B van de miből gondolja valaki hogy jobban tudja a szabályokat mint én? Megjegyzem: ő nevezte a többieket: károgónak, okoskodónak, kreszhuszárnak fotelhuszárnak.

júl. 17. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!