Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit csinálnátok, ha egy...

Mit csinálnátok, ha egy ismerősötök büszkélkedve mesélné, hogy büntetőfékezett valakinek?

Figyelt kérdés

Én biztos nem hagynám reakció nélkül, hiszen alapvetően avval dicsekszik, hogy veszélyeztette mások életét. Nálam ez nagyjából ugyanaz a kategória, mintha azt mesélné, hogy belekötött valakibe, és szétverte.

Ha nem annyira közeli ismerős, akkor részemről teljes kapcsolatmegszakítás, törlés Facebookról, ha ott is ismerősöm volt, és onnantól max. köszönök neki, ha találkozunk.

Ha közeli ismerős, esetleg legjobb haver, akkor néhány hónap mosolyszünet, éreztetném vele hogy baromi nagyot csalódtam benne. Tepernie kellene a szimpátiám visszaszerzéséért. De jó eséllyel ugyanolyan jóba már nem tudnék lenni vele, mint azelőtt.

Ti hogy volnátok evvel?

márc. 10. 11:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
77%

30.

Ugyan nem Magyarországon, de küldtem már be felvételeket és mindig arra kértek, hogy gondosan őrizzem meg a vágatlan felvételt is.

Ugyanis ha bíróságra kerül az ügy, akkor lehetséges, hogy azt is látni akarják, hogy nem előtte hergeltem-e a szabálytalankodót

ápr. 30. 18:34
 32/34 anonim ***** válasza:
Azt mondanám neki, hogy remélem legközelebb a 200 kilós "Kolompár Alpachino" lesz az aki feltart téged!
máj. 28. 10:21
 33/34 anonim ***** válasza:
Soha nem fogom felfogni a büntetőfékezés értelmét. Ugye sietnél, de valaki felkúrja az agyad, ezért amikor végre meg tudod előzni, és szabad az út, akkor fékezel egyet, ahelyett, hogy a gázra taposnál rá. Az meg még extra, hogy valaki utólag ezzel dicsekszik. Nem tudom, nekem ha valaki felkúrja az úton az agyam, estére elfelejtem, nem olyan mély tüske, hogy még napokkal később is ezen filózzak. Az utat nézem, előre figyelek, nem a múlton rágódom, akkor sem, ha valaki majdnem meggyilkolt. Pszichésen szerintem alkalmatlan a közlekedésre az, aki hazaér, és utána még emlékszik arra, mi történt az úton.
máj. 28. 20:19
 34/34 anonim ***** válasza:

Én sem értem.

Ahogyan azt sem értem, amikor városban nagy hévvel 80-nal előzi a biciklist (természetesen 50-es korlátozás van érvényben), pedig 100 méretezett előtte ott egy piros lámpa vagy egy feltorlódott kocsisor, telt ÚGYIS meg fog állni, a biciklis meg szépen utoléri, tehát senki értelme nincsen de azért mindennapos látnivaló a városokban

máj. 29. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!