Az autóspihenőkben és autósbüfékben szokott lenni
balhé vagy verekedés?
Figyelt kérdés
Tehát hogy mondjuk egy ott megálló személy felismer valakit, akivel nem sokkal korábban volt valami országúti konfliktusa. (Mutogatott neki, leszorította, büntetőfékezett stb.) És ennek hatására összeszólalkoznak vagy összeverekednek. Meg szokott történni ilyen?
Szerintem nagyon ritka hogy két ennyire primitív elem találkozik egy ennyire elszigetelt helyen
2023. aug. 6. 19:43
2/19 anonim válasza:
Nem hiszem, az inkább már "rendeződik" a közúton. Viszont bagyobb városokban, esti órákban gyakrabban van ilyesmi. Nem elég egyébként a küzdősport(bár alapnak jó), nem árt ha tudod, hogyan kell a haszlni a viperát meg a paprika sprayt.
2023. aug. 6. 19:57
3/19 anonim válasza:
Te biztos sok gagyi filmet nézel.
2023. aug. 7. 09:39
4/19 bazaltkaroly válasza:
Nem jellemző. Általában aki az úton legénykedik, az már gyalog meghúzza magát, mert már nincs körülötte a biztonságot jelentő masina. Legfeljebb vetnek egy csúnya pillantást egymásra, de szerintem ez esetek nagy részében, úgy tesznek, mintha nem vennék észre egymást. Sétálva nehéz büntető fékezni.
#2 Itt van még egy kisvárosi Bruce Lee. A küzdősport addig jó, amíg az illető meg nem mártja benned a bicskáját, ha meg viperával próbálkozol ,akkor te leszel az első, aki nyer egy utat a rendőrautó hátuljában.
Egyébként a paprika spray tényleg jó ötlet, ha minden kötél szakad.
2023. aug. 7. 11:00
5/19 anonim válasza:
4eske. Viperát csak legvégső esetben használ az ember pl kés, de az ellen nincs sok esélyed, olyankor legjobb elfutni. Szerencsére sok mindent ellehet intézni ököllel vagy pepperel vagy csak egy határozott fellépéssel. Valamint önvédekezés után értelem szerűen elhagyod a helyszínt és lehet, hogy a kutya nem tesz feljelentést vagy ha tesz is se biztos, hogy elkapnak. Bár van akinek fontosabb a támadó testi épsége mint a sajátja....
2023. aug. 7. 15:13
6/19 A kérdező kommentje:
5: Paprikaspray-t magadnál hordani már nem legális. Csak otthon tarthatod, és betörők ellen használhatod. Az utcán önvédelmi gázspray lehet nálad. Én is utóbbit hordom, mert nem kockáztatnám, hogy a támadónak esetleg lesz pofája feljelenteni engem.
Na de a kérdésem az autóspihenőkről szól, maradjunk a témánál!
2023. aug. 7. 15:38
7/19 bazaltkaroly válasza:
#5-öske. Szerinted, ha eltöröd a karját az illetőnek, akkor utána beletörődik? Vagy talán meg is akarod ölni? Az első dolga az lesz, hogy elmondja a rendőröknek, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést okoztál, onnan meg már nem fogja őket érdekelni, hogy mi volt előtte, mert ha megtalálják a viperádat, akkor megvan a tárgyi bizonyíték. Ha út közben volt a balhé, akkor úgy is tudja a rendszámodat, és már mindenhol kamerák lógnak, nem sok esélye van, hogy meglépj. Magyarországon nem számít mit tettek ellened, csak az, hogy te súlyos sérülést okoztál valakinek.
2023. aug. 7. 15:44
8/19 anonim válasza:
Maradjunk, de egy szóval se állítottam, hogy legális. Egyébként nem tapasztaltam még egy hangos szót se a pihenőkbe.
2023. aug. 7. 15:47
9/19 anonim válasza:
Inkább Olaszországban ez jellemző, mert az olaszok megtorolják, ha rájuk dudálnak, bemutatnak. Képes sokáig követni, csak hogy tisztázni tudja hogy miért dudáltál rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!