Egy nem saját hibás balesetnél befolyásolja a reakciódat az, hogy a vétkes fél mekkora ember?
Tehát tegyük fel valaki hátulról neked koccan, nem te vagy a hibás, mert te csak állsz a pirosnál.
Nyilván ideges vagy, kiszállsz a kocsiból, megnézed a sérülést majd mész kérdőre vonni a hibás felet.
Neked ilyenkor befolyásolja a reakciódat az, hogy a hibás fél milyen testarányokkal rendelkezik hozzád képest?
Tehát ha a vétkes fél 190 cm, de 70kg akkor keményebben bele állsz, minthogyha ugyanilyen magassággal 110 kiló és tömör izom lenne?
Minden embernek befolyásolja a reakcióját a másik ember keltette benyomás, de a lényegre kell törekedni. Volt-e személyi sérülés, elismeri-e a hibáját, rendőr, vagy simán betétlap.
Az indulatok csak megbonyolítják ennek a kezelését.
" majd mész kérdőre vonni a hibás felet."
Nem veszekszem én senkivel.
Ha nem a kék-sárga bejelentővel a kezében száll ki az autóból, hanem ki akarja dumálni, már veszem is elő a telefont, hogy rendőrt hívjak.
Érdekes módon, ez mindenkire nyugtató hatással van.
:-)
Hát,kicsit csúnyán beszélnék,de nem lennék annyira idegbeteg.
Mivel értelmes,21 századi (19 éves) ember vagyok,csak simán EMBERI normákban lerendezném hogy kicsit anyáznák,utánna kicsit próbálnák egyezteni hogy hívjuk ki az rendőrséget-autómentőt meg stb stb
De amúgy mitől félnék?
Hogy 190 cm-res vadbarom állat majd jól agyon ver?:DDD
Csak úgy próbáljon hogy kisebb azernál van az két zsebemben,meg az táskámban,és nem csaj majomkodok vele :DD :D
Köszönöm a válaszokat!
Nagyjából erre számítottam de azért kíváncsi voltam van e aki úgy van vele, hogy előbb felméri majd ha nála gyengébbnek ítéli akkor megy az erőszak és a durva verbális kommunikáció :D
4-5-ös vagyok..
Mi az probléma az válaszommal?
Csak az a véleményem hogy aki belém jöt,és nem figyelt,akkor nyilván leszidom,mert egy kocsi nem 1-3 ezerben került :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!