Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egy nem saját hibás balesetnél...

Egy nem saját hibás balesetnél befolyásolja a reakciódat az, hogy a vétkes fél mekkora ember?

Figyelt kérdés

Tehát tegyük fel valaki hátulról neked koccan, nem te vagy a hibás, mert te csak állsz a pirosnál.

Nyilván ideges vagy, kiszállsz a kocsiból, megnézed a sérülést majd mész kérdőre vonni a hibás felet.

Neked ilyenkor befolyásolja a reakciódat az, hogy a hibás fél milyen testarányokkal rendelkezik hozzád képest?

Tehát ha a vétkes fél 190 cm, de 70kg akkor keményebben bele állsz, minthogyha ugyanilyen magassággal 110 kiló és tömör izom lenne?

2021. nov. 6. 10:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Már nem. Régen még azt hittem az a megoldás ilyen helyzetekben, hogy lehordom a sárga földig a hibája miatt.

Ma már csak mosolygok ilyen esetben. Egyszerűen nem éri meg idegeskedni ilyenek miatt...

2021. nov. 6. 19:00
 12/21 anonim ***** válasza:

11

Ja tényleg,5 milliómat törték össze,ami új volt...

tényleg,akkor meg kélne köszöni,mert az biztosító fizet :)

2021. nov. 6. 19:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ha dühöngsz, akkor vissza tudsz utazni az időben, és meg tudod akadályozni a balesetet? 🤔 😃

2021. nov. 6. 19:26
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

13

Nem az a lényeg,hanem az hogy sok ökör megy mint az hülye,és bele megy másiknak az kocsijában..

Képzeld,sok magyarnak sokan kerül egy kocsi fent tartása,plusz karban tartani,ha valami hülye bele megy mert biztos szül az asszony,akkor ne csodálkozzon hogy elküldik melegebb éjhajlakba..

2021. nov. 6. 19:30
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

13

Te mit tennél ha vadi autódban bele mennének?(vagy abba gondolj bele,mi van akkor ha új autóról beszélünk)

2021. nov. 6. 19:32
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván ideges vagy"

Ez miért lenne nyilvánvaló? Eddig kétszer jöttek nekem. Első reakcióm, hogy káromkodok egyet, mert tudom, hogy javítás sok macerával fog járni. Ez kb 2 mp-ig tart. Amire kiszállok már nincs bennem semmilyen negatív érzés.

Az egyik esetben konkrétan a balesetet okozó nőt kellett nyugtatnom, mert enyhén sokkolt állapotba került. Dugóban gurult nekem, még kár sem lett az autómban (neki is csak rendszámtábla esett le). De mégis.

Az ilyen esetek mindenkinek váratlanok, nem szándékosak. Nem szabad letámadni a másikat miatta.

2021. nov. 7. 09:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#10: pont ezért pontoztalak le. Agresszívan lépnél fel, ráadásul tervezetten. Minek? Semmit nem nyersz vele, ő sem fog pozitívan reagálni rá. Csak eszkalálsz egy egyébként is lelkileg terhelő szituációt.
2021. nov. 7. 09:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
#12, 15: ezért ne vegyél olyan autót, ami kereteiden túl mutat. Az autó használati eszköz, nem beruházás. Ha félted a vagyonod, ne ilyenbe öld, hanem vegyél aranyat, vagy bitcoint, esetleg értékpapírokat.
2021. nov. 7. 09:13
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

17

Agresszívan?

Maximum elküldöm jó tündérkéhez,de azon kívűl semmi bántodása se lenne..

18

Jaj,ne nyomd az hülye dumát...

Bitcoin-ból el mehetsz pl:Sopronból győrbe?

Nem!

Az kocsi azért veszek,mert elakarok menni bárhova,és ha új szalon autóról beszélünk akkor nyilván ideges lennél..

"ezért ne vegyél olyan autót, ami kereteiden túl mutat."

Miről beszélsz?

Nem arról van szó hogy nem tudom helyre raktani,hanem azért mert nagyon drága,most egy javítás szerinted mennyiben kerül???

Őszintén megmondva alap karoszéria javítás több 10-20 ezer forintban kerül!!!!

2021. nov. 7. 13:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

#19: igen, ezt hívják agresszívnak. Odamész anyázni, ő is így fog reagálni. Értelmetlen amit teszel.

Az a problémád, hogy az autód értéke nem arányos a többi vagyonoddal, vagy nem lovagolnál az árán.

Miért lennék ideges, ha új az autó? 2 éves volt, amikor nekem jöttek. Ezért van kötelező biztosítás. A szerelési idő csak, ami problémás.

2021. nov. 7. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!