Mit csinálnátok, ha egy ismerősötök büszkélkedve mesélné, hogy büntetőfékezett valakinek?
Én biztos nem hagynám reakció nélkül, hiszen alapvetően avval dicsekszik, hogy veszélyeztette mások életét. Nálam ez nagyjából ugyanaz a kategória, mintha azt mesélné, hogy belekötött valakibe, és szétverte.
Ha nem annyira közeli ismerős, akkor részemről teljes kapcsolatmegszakítás, törlés Facebookról, ha ott is ismerősöm volt, és onnantól max. köszönök neki, ha találkozunk.
Ha közeli ismerős, esetleg legjobb haver, akkor néhány hónap mosolyszünet, éreztetném vele hogy baromi nagyot csalódtam benne. Tepernie kellene a szimpátiám visszaszerzéséért. De jó eséllyel ugyanolyan jóba már nem tudnék lenni vele, mint azelőtt.
Ti hogy volnátok evvel?
Elmondanám neki, hogy ezért ha felvétel van róla, őt büntetik, nem azt, aki belement hátulról.
A kapcsolatunkon nem változtatna, ha eddig is kedveltem.
#6 Én rá gondoltam
https://www.youtube.com/watch?v=E34jos03XVw
Később írták, hogy el is tiltották végleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!