Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A krisztina krt 99nél a...

A krisztina krt 99nél a gyalogos átkelő után kocsival meglehet fordulni ha az Attila ut felöl jövök és a kis parkolóba akarok beállni? Képen berajzoltam a helyet. Én úgy láttam nincs tiltó tábla,de nincs valami szabály ami tiltja itt a villamos miatt

Figyelt kérdés
[link]

2024. jan. 11. 11:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#7: ha megnézted volna a képet (ugyebár visszatér a lényeges jelenség, különben felesleges válaszolni egy kérdésre, ha csak találgatsz, hogy mit akar megtudni a kérdező), be van rajzolva, hol gondolja a visszafordulást. A zebra utáni kereszteződésnél, az elsőbbségadás kötelező tábla után.
2024. jan. 11. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Most egy térképet és egy utcanézetet látok. A kettőn sem az irány, sem a megfordulás helye nem azonos, és a kérdésben írottakkal sem egyezik egyik sem.
2024. jan. 11. 13:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, és az 5. válaszban amit linkeltem, az meg nem számít megfordulásnak
2024. jan. 11. 13:40
 14/15 anonim ***** válasza:

A zebra után nyugodtan meg lehet fordulni.

[link]

Idáig legalábbis.

2024. jan. 11. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, ott nyugodtan meg lehet fordulni, a zebra után.

Ahogyan a #10 említette, zebrán is meg lehetne (én is rendszeresen teszem, mert van egy olyan hely, ahol ott jön ki jól), de itt a kis szigeten kint van a kikerülési irány (jobbra) tábla, EMIATT nem lehet a zebrán megfordulni.

DE, mögötte rögtön már igen! Egészen a 79-es számig (ott jelenik meg záróvonal).

2024. jan. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!