Miért nem egyszerre halad el a villamos és az autó az én járművem után?
2023. jún. 18. 19:30
1/4 anonim válasza:
Kérdés, honnan szedted. Online kresz teszteken rengeteg a hiba. Nyilván elfér az autó a villamos mellett. Ha a kép nem e-titánról, vagy mondjuk ncore-boltban beszerezhető bő 10 éves kresz programból származik, ne csodálkozz, hogy nem hiteles. Annyi baromság kering ingyen a neten, hogy csak na. Ezzel nemrég szembesültem, amikor ismerősöm már a második bukott kresz vizsga után is ilyen random online portálokon akart készülni, és nem értette, miért bukik meg folyton, aztán végigmentem vele egy "próbateszten" és a válaszok fele hülyeség volt.
2/4 anonim válasza:
Mert hibás a teszt. (Pontosabban csak a magyarázat)
Ne használd ezt a kreszteszt.net-et, tele van hibával.
3/4 anonim válasza:
Így van.
Nem te vagy a hülye, hanem aki a "helyes" választ írta.
4/4 anonim válasza:
És igen, e-titán, vagy ha nem akarsz érte fizetni, akkor a régi kresz teszt alkalmazás az ncore boltból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!