Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ki volt az az okos, aki...

Ki volt az az okos, aki egyszerre állította le az M3-at és a 2-es villamost?

Figyelt kérdés
A Nyugati tér/Jászai m. tér ill. a Fővám tér/Kálvin tér közötti szakaszon valamennyire helyettesítik egymást.

#M3 és 2 villamos #egyidejű felújítás
2022. júl. 13. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Mindkettő buszos pótlást kapott. Problem?

Amúgy, a BKK még arra is ügyelt, nehogy meleged legyen a pótlókon. Szinte csak olyan buszokat küldenek ki, amiken van jól működő klíma (PDB, NNE, RVY, SKR, PMP, SGY)

2022. júl. 13. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jövő hétfőtől már jár majd a kettes villamos. Ezt a fél hetet még ki lehet bírni szerintem.
2022. júl. 13. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem állítom, hogy szerencsés helyzet, de igazából a nyári, csökkent forgalomban a legcélszerűbb ezeket a hosszabb munkákat intézni. A metrófelújításnál az uniós támogatás határideje miatt nem lehet halasztani a munkát, a villamosnál meg a pálya kezdett nagyon gatya lenni, így a két projekt nem nagyon tud a másikra várni. Van ilyen, én ezt abszolút el tudom fogadni.
2022. júl. 13. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én

Chuck Norris

2022. júl. 14. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!