A krisztina krt 99nél a gyalogos átkelő után kocsival meglehet fordulni ha az Attila ut felöl jövök és a kis parkolóba akarok beállni? Képen berajzoltam a helyet. Én úgy láttam nincs tiltó tábla,de nincs valami szabály ami tiltja itt a villamos miatt
2024. jan. 11. 11:23
1/15 anonim válasza:
Ha nem akadályozol senkit, akkor szabályos.
2/15 anonim válasza:
Nem tilja semmi a megfordulást, csak ne akadályozd a villamost.
3/15 anonim válasza:
A linkelt képeket nem lehet elérni és nem is érne sokat.
Erre a helyre gondolsz?
Itt biztosan nem.
4/15 anonim válasza:
Nem csak a villamost, mást sem akadályozhatsz.
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
#3: én el tudtam érni... arról a kereszteződésről van szó.
De ha már szerinted biztosan nem lehet megfordulni, akkor meg is indokolhatnád, hogy miért.
7/15 anonim válasza:
6. Azért mert ott csak zebra és kerékpáros átvezetés van, megfordulni jóval feljebb tudna.
8/15 anonim válasza:
"Azért mert ott csak zebra és kerékpáros átvezetés van"
Egyik sem tiltja a megfordulást.
10/15 anonim válasza:
Zebrán is meg szabad fordulni, ha nem akadályozod a gyalogosokat. Van is ilyen kérdés kreszvizsgán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!