Mit csináljak, hogy sikerüljön a forgalmi vizsgám?
Sziasztok.
Ezt főleg azoknak írom,akik abban a cipőben járnak, mint én.
Bocsánat, hogy nem írtam, valójában nem is tudom, milyen választ vártam.
A vezetés nekem elég lassan ment. Igaz, én máshol nem vezettem, kizárólag az oktatóval. A probléma az volt, hogy én akkor mentem vizsgázni, amikor még nem volt biztos tudásom. Az első két alkalmat egyből 30 óra után próbáltam meg, azt hittem, csak véletlen volt, hogy megbuktam. De a valóságban nem voltam még kész rá. Ezután több órát vettem, már elég jól vezettem, nem kellett nagy figyelmet fordítanom a technikai kezelésre. Elmentem vizsgára, de egy balszerencsés eset miatt megint megbuktam. Ezt követően még több órát vettem, már ismertem minden útvonalon a táblákat, úgy vezettem, hogy akkor már szerintem egyedül is képes lettem volna. Kb 70 óra után negyedjére sikerült a vizsga.
Az a lényeg, hogy akkor menj el, hogyha biztosan tudsz vezetni, segítség nélkül. A vizsgán banális, jelentéktelen dolgok miatt is megbuktathatnak, ezért a szerencse is kell, hogy kedvezzen.
Egyre idegesebb voltam a vizsgákon, a negyedjére már mindig az adott pillanatra koncentráltam, így sikerült.
Ha nektek sem megy, inkább vegyetek még órákat, és fejlődni fogtok, esetleg váltsatok oktatót. Ne menjetek el vizsgázni, ha még nem vezettek jól!
Remélem tudtam segíteni valakinek, én már magabiztosan vezetek, a szabályokat betartva, és élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!