Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogyan lehetne kitiltani a...

Hogyan lehetne kitiltani a Mátrából a motorosokat?

Figyelt kérdés

2023. szept. 18. 16:58
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
17%
#29 A logikámban ez a kérdés, amit felvetettél, egyáltalán nem bökkenő. Valamit ki kellett találnod, mert piszkálja a csőrödet, a beismerés meg fáj. (Egyébként az állításod reálisan kérdés lehetne, mert nem tudhatod, hogy más ki akarja-e tiltani az említetteket. De ha még az állításod a valóságban megalapozott lenne, sem bántaná a logikámat, ha másra mutogatsz, attól nem leszel ártatlan. A bökkenő nálad van.)
2023. okt. 2. 10:22
 32/43 bazaltkaroly ***** válasza:
68%

#31 Gondolom, ezt nekem akartad írni, nem magadnak, de elnézem, mert nem vagy egy éles ember.

A bökkenő ott van ,hogy nyomatod az előítéletedet a motorosokra, gagyi, egy bites sztereotípiák alapján. Írd be keresőbe, hogy hány halálos baleset van, autósok, és motorosok iránt. A logika, hogy ezzel az erővel, az autósokat kéne kitiltani. Beismerni neked kéne dolgokat, de majd ha nagyobb leszel, akkor hátha sikerülni fog nem ingerből írogatni dolgokat. Szerintem inkább tedd el az telefonodat, ne írogass GYIK-re a suliban, és figyelj oda órán, mert így esélyed sem lesz elérni azt a szintet, hogy egyszer reális logikával gondolkodj, ha felnősz.

(Én meg azt hittem, hogy a nyáriszünettel együtt végre eltűnnek ezek a fajta hozzászólások.)

2023. okt. 2. 14:04
 33/43 anonim ***** válasza:
20%
Rájöttem rögtön, de örülhetsz, hogy egy, a téma szempontjából teljesen jelentéktelen hibát sikerült találnod. Nem javítottam, mivel annyira értelmesnek gondolom az olvasókat, hogy feltételezzék, hogy véletlen, és tudják, hogy semmi köze a motorozáshoz. A többi, amit írtál csupán személyeskedő próbálkozás :) . Na, csá!
2023. okt. 2. 16:45
 34/43 bazaltkaroly ***** válasza:
82%

Na úgy látom, hogy vége a sulinak. Tetszik ,hogy egy személyeskedés után ("Valamit ki kellett találnod, mert piszkálja a csőrödet, a beismerés meg fáj") visszavágsz, hogy én személyeskedek, mikor visszaszólok. Nem ízlik a leves, amit másnak kínálsz? Mókás figura vagy. Nem érdekel az sem, hogy rossz számú válaszra hivatkoztál, nem azért írtam, ez megesik bárkivel.

A probléma az, hogy arról beszélsz, hogy a motorosok másokra mutogatnak, miközben a te eredeti kommented egy nagy mutogatás a motorosokra. Ez egy csúnya, álszent dolog.

2023. okt. 2. 16:53
 35/43 anonim ***** válasza:
83%
#33 Ember, ez már szánalmas, amit itt produkálsz. Tisztán látszik, hogy te csak úgy összességében utálod a motorosokat. És mi az hogy személyeskedésre mutogatsz, miközben te ugyanúgy személyeskedsz. Látszik, hogy te tényleg valami iskolás gyerek vagy, aki feljött ide játszani. A magadfajtákat kéne kitiltani az internetről. És én még nem is vagyok motoros.
2023. okt. 3. 08:47
 36/43 anonim ***** válasza:
84%
Osztrákoknál sok helyről ki vannak tiltva, aztán onnan is Magyarországra jönnek randalírozni.
2023. okt. 3. 10:29
 37/43 bazaltkaroly ***** válasza:
78%

#35 Megint suli van, ezért nem válaszol, vagy csak látta, hogy reménytelen a vergődése és feladta a harcot. :)

#36, akik randalíroznak, azok megtalálják a módját, hogy folytassák, de ez akkor sem ok arra ,hogy #tilcsákbe a motorosokat mindenhol. Ezzel az erővel mondhatnám, hogy Svédországba, Hollandiában, Németországban stb. vannak teljesen autómentes városok, és így már akkor itt is legyenek.

2023. okt. 3. 13:53
 38/43 anonim ***** válasza:
68%

A kérdés nem az, hogy tiltsák-e ki, ez nem kérdés, hanem hogy hogyan.

Tábla, felfestés, ellenőrzések, bírságok. Visszaesőknek komolyabb bírságok.

2023. okt. 3. 15:56
 39/43 anonim ***** válasza:
68%
Vagy az osztrákoktól is lehet tanulni.
2023. okt. 3. 15:57
 40/43 anonim ***** válasza:
68%
Fekvőrendőrök!
2023. okt. 3. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!