Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kutyák miért nem szeretik a...

A kutyák miért nem szeretik a motorosokat? Az autókra miért nem ugatnak és a robogóra miért igen?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mások a méretei. Egy robogós sokkal kisebb, "kevésbé veszélyesnek" látszik egy kutya szemében. Egyébként autókra is ugatnak. Sokszor fordult elő,hogy kutya kergetett meg mikor autóval voltam.
2021. júl. 22. 23:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kutya meg autófüggő is. Gyerekkoromban a szemben lévő szomszéd kutyája pl őrjöngött mikor meglátta a mi autónkat. Másikkal viszont soha nem törődött. Nem tetszett neki a hangja, vagy a színe, nem tudom...
2021. júl. 23. 07:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre, hogy inkább a hangosakat nem szeretik. Teherautó, utánfutó (főleg ha zörög), pickup vagy nagy motoros suv.
2021. júl. 23. 09:48
 4/4 anonim válasza:
Úgy lenne értelme a kérdésnek, hogy a te kutyád miért csinálja ezt, így nincsen. Én egy kutyát sem ismerek aki valaha ezt csinálta volna. Amelyik az autótól fél, az általában a motortól is, bár a robogó közel sem az, szóval jó lenne tisztázni hogy most mire irányul a kérdés. Az enyém tart a motortól meg az autótól, de a robogó az bicikli szinten van neki. Vagy akiről el tudom képzelni hogy ugatja a motort is, az kicsit őrült, a kocsikat is ugatja, terepjáró elé is kiszaladt, ami el is ütötte, műteni kellett, azóta is biceg kicsit, de még mindig megcsinálná ugyanezt, nem fél, de persze ez egyáltalán nem normális.
2021. júl. 23. 14:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!