Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogyan lehetne kitiltani a...

Hogyan lehetne kitiltani a Mátrából a motorosokat?

Figyelt kérdés

2023. szept. 18. 16:58
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Én kitiltanék mindenkit, aki nem tud viselkedni.
2023. szept. 18. 17:34
 12/43 anonim ***** válasza:
97%

Az eredménye az lenne, hogy

– a határozott tiltás ellenére is tovább csinálják (ha a létező szabályokat sem tartják be, akkor eggyel több mit sem számít);

- vagy elmennének a Bükkbe, Zemplénbe, Vértesbe, Bakonyba stb.

2023. szept. 18. 17:38
 13/43 anonim ***** válasza:
83%
Tilccsákbe és monnyonle.
2023. szept. 18. 17:38
 14/43 anonim ***** válasza:
92%
A visegrádiak is sokra mentek vele, azóta mégtöbb a hangos, száguldozó motoros ott :) :) :)
2023. szept. 18. 17:40
 15/43 dirtboy ***** válasza:
57%

Van abban igazság hogy sok motoros jár oda versenyezni azonban kompletten egy egész jármű fajtát kitiltani emiatt nem szabad.Pont ez a baj visegrádnál is hogy általánosítanak és nem pedig szűrnek.Lehetne ott pl fokozottabb rendőri jelenlét de akár kpm-is kivonulhat.

Az is segítene a mátrán ha több lehetőség lenne versenypályára menni a motorosoknak de hát a stadionok országában ilyenekre nem telik. Hajdunánási GP pályából sem lesz már semmi pedig a keleti régiónak nagyon kellene egy pálya mert tőlük mind messze van.

Tudom ilyenkor jön a gondolat hogy ha telik motorra teljen üzemanyagra is elmenni,de nem az üzemanyag a gond hanem hogy mire elérsz pl,sárospatakról,kazincbarcikáról vagy nyíregyházáról a hungaroring-ig addig elég sokat fáradsz motoron mert versenyezni nem cruserrel meg túramotorokkal szoktak hanem speed,naked vagy supermotokkal amivel nem olyan kellemes 200km-ert menni a pályáig majd versenyezni és haza.

2023. szept. 18. 18:11
 16/43 anonim ***** válasza:
66%
Inkabb a kérdezőnek nemkellene vezetnie sztem.
2023. szept. 18. 19:30
 17/43 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kerdező!

Szerintem úgy, hogy jarművel behajtani tilos tabla kell.

Ha mátrai vagy es elintezed, rögtön indithatsz is egy biciklis-riksás vallalkozast. Ugyanis busz se menjen. Az is hangos és még sok esetben okadja is a füstöt magából!

Seta v bicikli. Roller, ebike sem jó, azokkal is szaguldoznak!

Ez így jó lesz?

2023. szept. 18. 19:52
 18/43 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy én adnám, ha minden engedély nélküli járműforgalmat kitiltanának a Mátrából kb. úgy, mint a Börzsönyben.
2023. szept. 18. 19:58
 19/43 dirtboy ***** válasza:
73%
18-az mitől is lenne jó ha nem lenne ott közlekedés?
2023. szept. 18. 20:03
 20/43 anonim ***** válasza:
76%

Ma már több az autós száguldozó, mint a motoros. Régen valóban az volt, hogy a motorosokért ment 90%-ban a mentő, ma már az autósok dominálnak mivel a motoros jogsi korhatárát felvitték és amúgy sem tini hobbi már a motorozás.

Én amúgy a családosokat tiltanám ki - undorító, ahogy jönnek a nagy egyterűikkel meg SUV-ikkal, ki kell építeni nekik egy csomó parkolót ami elvesz a természetből, hangosan üvöltöznek a gyerekeik akik nem is akarnak ott lenni a családi programon. Anyukák szoptatnak, pelenkát cserélnek, apukák játszák az alfahímet az utakon - baromi undorító jelenség. Akkor inkább a motorosok, az egy egyszerűbb probléma.

2023. szept. 18. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!