BMW E46-ból milyen motorosokat ajánlottok? Illetve a videón látható BMW milyen motoros lehet?
Sziasztok! Jövőre tervezek venni egy ilyen autót, de fogalmam sincs, hogy milyen motorosat vegyek. Ti melyiket ajánlanátok? Itt egy videó arról, amelyiket valamelyik nap láttam: [link]
Nagyon megfogott a hangja, de arra vagyok kíváncsi, hogy ez milyen motoros lehet, hangról megállapítva? Későbbiekben szeretném én is programoztatni vinni, illetve turbósítani, mint ahogy ez is van, szóval ehhez keresnék megfelelőt. Lehet hülyének tűnik a kérdés egy hozzáértőnek, de örülnék ha valaki tudna segíteni.:)
A mai benzinárak mellett, illetve ami lesz majd, biztosan 320d-t vennék.
Volt ilyenem, 5 évig nyúztam, és egy barátomnak is megvolt 4 évig.
A motor az egyetlen, amihez sosem kellett nyúlni, pedig hidegen is szúrtuk neki sokszor, főleg városban használtuk, 400 ezer km felett volt már a gyári blokk, de soha semmi hiba nem volt vele.
És 6 literrel eljárt vegyesbe, nehéz lábbal is.
Ellenben a difi és a felfüggesztés nem az erőssége, de ha egyszer meg lett csinálva, újra 100 ezer km legalább benne van.
Szerintem jó széria az e46.
Ha hangot és élményt szeretnél, akkor 320i-től felfele a sor6-okat.
Viszont egy szép állapotú 328/330i már egy vagyok lehet, az nem feltétlen éri már meg, nagyon sokat kérnek a szépekért.
Én ilyen BMW-ből nem vennék dízelt.
Lehet hogy keveset eszik, de a sor6 benzin hangja minden csepp benzint megér.
Nekem 325i van, a 320i-t gyengének találtam tesztvezetéskor.
Turbósítani szerény véleményem szerint nem éri meg. Rengeteg pénz, és rengeteg gond van vele. Ha kell a teljesítmény akkkor vegyél egy 30i-t, az már tényleg nagyon nagyot megy, és rendkívül megbízható az M54-es motor.
Köszönöm a válaszokat! 30i-t tervezek venni, viszont ritkák nagyon :D
#5 - nem marad gyári, igényesen lesz építve, viszont még sokat kell tanulnom róluk, de így, hogy kérdezek róla itt is és az ismerősöknél is, hamar rájövök majd sok dologra.
Szerintem is 20d legyen, vagy ha nem elég a 150-200le (sima chippel annyira írják), akkor 30d. A sor6-nak abban is szép a hangja és eljár 7-8lrel.
A 30i egy nagyon jó választás lehet, de nekem nem fér bele a 12-13 literes fogyasztás, és a hangja miatt fixen nyomnám állandóan! 🤣
De nem mindegy, hogy 6-7 vagy 12-14 literrel kapod meg azt a gyorsulást. Főleg nem a majdani 700-800ft-os literenkénti árak mellett.
Akinek csak 2 milliója van autóra, igenis számítani fog a dupla fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!