Ha az autómon menet közben a képen látható 11-es ábra villog akkor ott mi a probléma?
2022. okt. 9. 20:04
1/10 anonim válasza:
A linkre kattintani már nehéz volt?
"Abban az esetben ha folyamatosan világít azt jelenti, hogy az izzítás folyamatban van. Amennyiben villog nagy valószínűséggel valami hiba lépett fel az izzítás rendszerében."
2/10 A kérdező kommentje:
Nem de olyan ember véleményére vagyok kiváncsi aki jártas is ebben nemcsak valami felületes magyarázatot kapok.
2022. okt. 9. 20:25
3/10 anonim válasza:
Rossz az izzítás? Hiába várod, senki sem lát bele a motorba.
4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi szépen fogadtunk hogy ez lesz az első mondat amit kapni fogok. Nyertem.
2022. okt. 9. 20:27
5/10 A kérdező kommentje:
Ezt csak úgy poénból leírtam. :D
2022. okt. 9. 20:27
6/10 anonim válasza:
Hülye kérdésre milyen választ vársz? Nagy kaland biztosra fogadni.
Amúgy meg ott a válasz a kép alatt, az egész kérdést felesleges volt kiírni.
7/10 anonim válasza:
Velem is fogadhattál volna, mondjuk 20 misiben hogy az izzítást mondom :D
9/10 A kérdező kommentje:
Debil aki írja...
2022. okt. 10. 11:39
10/10 anonim válasza:
Izzítási hiba. De találkoztam már olyan típussal is, ahol így jelezte az autó hogy éppen regenerálja a DPF-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!