Mit tesztek ha autópályán kap el a jégeső?
#40 Hát nyilván, én meg ezt nem vontam kétségbe sehol. A téma abból indult ki, hogy pont ahogyan vannak a saját képességeiket magasan túlértékelő sofőrök (lásd: Árpád-híd), úgy vannak olyanok is, akik a saját árnyékuktól beszarnak és az ő viselkedésük épp ugyanolyan veszélyes tud lenni. Az autópályás leállósáv csak a kisebbik baj, de kiemelném, hogy az eredeti történetemben 2x1 sávos főút szerepel, leállósáv nélkül és úgy álltak meg az útszélén, hogy félig kilógtak az útra, ami már önmagában is kiemelkedően balesetveszélyes, de ráadásul indokolatlan is volt, mert simán lehetett haladni. Én 60-nal jöttem akkor és időben észrevettem, időben megálltam (mert ugye szembeforgalom is van), ez bizonyítja, hogy a megállás teljesen indokolatlan volt. De akkor is megálltak. Kib*szott balesetveszélyesen.
És nálam ez verte ki a biztosítékot, hogy egy ilyen eset után egyesek azt merik nekem mondani, hogy az álló autó nem okoz balesetet/nem lehet balesetveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!