Milyen hátulütői vannak, ha a jégeső elveri az autót?
Magadtól is rájöhetnél erre.
Leveri a festéket vagy be is horpad a nagy darab jégtől.
Akinek az autó csak egy közlekedési eszköz, azt lehet nem érdekli annyira. De én pl. idegbajt kapnék tőle, mert nagyon szeretem az autómat, és folyamatosan ápolom, karbantartom, tisztítgatom. Egy karcolás sincs rajta és ha a jég szétverné nagyon mérges lennék.
Új autónál is megeshet, gondolj bele kifizetsz x millió forintot, és 1 hét múlva szétveri a jég. Nem tudom ezen mit kell magyarázni. :D
Ha lemezből van az autó akkor valóban hullámosra tudja verni, bár manapság már minden gagyi autó abból van.
Egy régi volvóban vagy merciben csak a dió nagyságú jég tudna kárt tenni, de olyan nálunk meg nincs vagy nagyon ritka.
Általában borsó nagyságú vagy összeragat borsószerűek esnek.
Esztétikai hiba, hacsak nem hatalmas darabok esnek, mert akkor berepeszthet vagy akár betörhet szélvédőt is.
Kijavítani nagyon drága, és értékvesztéssel jár ha eladnád az autód bármikor. Amellett, hogy zavar ha igényes vagy rá, de ha ezt meg kell kérdezned akkor nálad ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!