A kérdező szavazást indított:
Hasznos
Nem hasznos
30 szavazat
1/10 anonim válasza:
Semennyire. Van olyan ponyva amin van egy vastag habosított bevonat, a legutóbbi jéteső után több ilyen tulaj is írta, hogy azon keresztül is elverte az autót. Ha az sem véd teljesen akkor a sima pokróc az...
2/10 anonim válasza:
nagyon jól véd a pokróc a jégeső becsapódásaitól.
3/10 anonim válasza:
A jég méretétől függ, az olyan, ami júli 9-én is volt, az simán elveri pokróccal is. A kicsiket felfogja.
4/10 anonim válasza:
Lehet nem véd kifejezetten sokat, nyilván ez a jég méretétől is függ. De szerintem minden védelem jobb, mint a semmilyen védelem.
5/10 anonim válasza:
Max annyit véd, hogy nem koppan akkorát, mint ha simán a karosszériára esne a jégdarab. Szerintem hasznos, nem kell tőle zsodát várni de a semminél mindenképpen jobb
6/10 anonim válasza:
Nézd, ha semmiképpen nem tudsz garázst megoldani, akkor a semminél több, de 100%-os védelmet nem ad!
Valahogy azt is meg kell oldani, hogy nem vigye le a szél. Ha becsípteted az ajtóba, akkor szépen bevezeti a vizet az utastérbe.
7/10 anonim válasza:
OKé, szóval ha én leírom mások múlt heti tapasztalatait Budapestről, amit ők személyesen posztoltak facebookra KÉPEKKEL és megtaláljárok pl ebben a posztban:
az 0%. Ez a pontozásos módszer ugyanúgy semmit nem ér, mint 10 éve.
Tudod mit, a pokróc megvéd b+... :D
8/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól véd a pokróc a jégesőtől!
Főleg ha van alatta egy 8-10 centis nikecell réteg. ;)
10/10 anonim válasza:
#7 Más meg leírta a saját tapasztalatát, miszerint véd a pokróc. Mindig nagyon felsőbbrendűnek akarsz tűnni, de annyira azért nem jók a válaszaid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!