Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért van ez így?

Miért van ez így?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy apám autójával nyugodtabban közlekedek, mint az enyémmel. Az enyém egy viszonylag kis autó, az övé SUV. Azt érzem, hogy amikor az enyémben ülök, folyamatosan vagánykodnom kell, hogy felfigyeljenek rám, meg úgy gondolom, hogy lenéznek, de apám autójában higgadt vagyok, nem kell semmit mutatnom, bizonyítanom, az autó magáért beszél. Szóval én drága autóval szebben közlekedek.

2023. júl. 25. 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezért is tart itt a magyar közlekedési morál, mert sokan így érzik magukat. Meg azért is, mert sokan a SUV-jukban egész nyugodtan nem foglalkoznak a szabályokkal és a másik emberrel, csak a saját érdekükkel.
2023. júl. 26. 12:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Miért, milyen a magyar közlekedési morál?
2023. júl. 26. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Magyaros.
2023. júl. 26. 13:32
 14/16 A kérdező kommentje:
Milyen legyen? Kínais?
2023. júl. 26. 13:48
 15/16 Zizizabalo ***** válasza:
100%

Az egy valid indok lenne, hogy nyugodtabban vezetsz egy modern mercivel például, mert automata, jobb légkondi, van benne sáv elhagyó meg mittudomén hány ezer más fancy cucc. Így jobban tudsz figyelni a forgalomra, ellentétben egy régi rossz loganban vagy f astrában ami nem vesszi a kettest, az index se működik.

Az egy más téma, hogy egy batár fekete suv mercivel haladva úgy érzed nagyobb pélód van, és bátrabban, pofátlanabbul közlekedsz. Ez is egy valós dolog lehet sokaknál.

2023. júl. 26. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Alighanem a fő probléma itt nem az autókkal van, hanem a kérdező önbecsülésével.
2024. jan. 1. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!