Miért van ez így?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy apám autójával nyugodtabban közlekedek, mint az enyémmel. Az enyém egy viszonylag kis autó, az övé SUV. Azt érzem, hogy amikor az enyémben ülök, folyamatosan vagánykodnom kell, hogy felfigyeljenek rám, meg úgy gondolom, hogy lenéznek, de apám autójában higgadt vagyok, nem kell semmit mutatnom, bizonyítanom, az autó magáért beszél. Szóval én drága autóval szebben közlekedek.2023. júl. 25. 18:24
1/16 anonim válasza:
Vagy csak azt hiszed, hogy szebben közlekedsz. Meg valószínűleg nem stresszelsz annyit, mert nem a sajátod töröd össze, ha baj van. :D
2/16 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó.
2023. júl. 25. 18:29
3/16 anonim válasza:
Akkor miről? Azt mondod, "szebben" közlekedsz. Ahhoz nem kell MÁSOKNAK FELfigyelni rád, hogy TE szépen közlekedj... Lehet, inkább azt érzékeled, amit én is csinálok motorosként, ha egy SUV-val találkozok, egyből óvatosabb vagyok, mert sok ökörségre képes az, akinek több a pénze, mint az esze, márpedig tisztelet a kivételnek, ez sajnos sok SUV-osra igaz.
5/16 anonim válasza:
Valami fura kisebbségi komplexusod lehet amit így élsz ki. Valószínűleg benne van, hogy drága autónál jobban fosol, hogy összetöröd, mert egy karcolás a havi fizetésedbe kerül.
7/16 Alex Fly válasza:
Azért, mert feltűnősködni akarsz, nem normálisan közlekedni.
8/16 anonim válasza:
Vagánykodjál csak lúzer gyerek.
9/16 veterán vas válasza:
"..hogy felfigyeljenek rám.."
Áruld le, miért fontos mindig rázkodni, és kiemelkedni a többi közlekedő közül?
Vedd tudomásul hogy egy vagy a sok közül.
Lehet, hogy a Papa suv-jával úgy érzed több vagy, a swiftek,astrák, marutik között, de ne feledd, bármikor jöhet egy kamion.... 😛
10/16 bazaltkaroly válasza:
Ha ennyire fel akarsz tűnni, akkor menj el a szórakoztatóiparba. Így is van elég marha az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!