Mièrt köszöni meg a gyalogos, ha átengedem a zebrán?
Figyelt kérdés
Mert hát ez kötelessèg (kredz szerint) nem pedig udvariasság kèrdèse.... Jól esik meg minden, csak nem èrtem...2023. jún. 9. 14:55
1/22 anonim válasza:
Azért mert sokan nem engedik át, te meg kedveskedtél megállni.
2/22 anonim válasza:
Hát igen, autósként is lehetsz gyalogos és jólesik az embernek ha nem ütik el.
3/22 anonim válasza:
Azért mert ebben az országban örül ha nem ütik el a zebrán. Nyugatabbra sokkal természetesebb a dolog, ezért ott nem köszönik meg.
4/22 anonim válasza:
Én szoktam úgy lelépni, hogy egyértelműen dinamikusan haladok a zebra felé. Szoktak is jó nagyokat fékezni. De ha nem 180al jönne nem kellene satuzni.
5/22 anonim válasza:
Én meg szoktam, ha láttam, hogy előre számított rám, esetleg sikerült elbambulnom picit, és később indultam, vagy ha olyan fáradt vagyok, hogy csak vonszolom magam, mert ugye nekem meg kötelességem minél gyorsabban egyenes vonalban áthaladni.
6/22 anonim válasza:
Én nem nagyon köszönöm meg, ez a dolga.
9/22 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, legalább maradt némi kultúra a közlekedésben. Autósok is általában megköszönik a másik előzékenységét. Gyalogosan én is megköszönöm ha átengednek, és ha autóval vagyok, akkor nekem is jólesik ha megköszönik.
10/22 anonim válasza:
Mert értékelem, hogy vette a fáradtságot, megállt és elengedett, sajnos nem jellemző, sokszor akkor is elsuhannak előttem hárman négyen, ha a két kisgyerekemmel a zebra szélén állok a járdán és jól láthatóan át szeretnénk kelni. Annyi bunkó van, hogy az hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!