Olyan térképet keresek ami gyalogos és biciklis ingyenes és ad ki hangot ?
Ha csak nem vagy látássérült, akkor teljesen felesleges a hang alapú navigáció
OSMandmaps, Maps.me, Mapy.cz, Locus, Cartograph pro
Elsőke! Én nem vagyok az, és bizonyásra másfajta telefonok is vannak mint az enyém, de nekem kb. semmi sem látszik 100% fényerőn napsütésben. Meg nem lehajtott fejjel kerekezek. Autóban sem a térképet bámulom.
Az OSMAnd-ot ismerem. Rengeteg funkciója van, ami ingyenes, és csekély előfizetési díj ellenében jelentősen bővíthető. A saját ország térképe mindig ingyenes és további hat is letölthető.
Aki tud egy kicsit barkácsolni is, sok egyéni megoldást is lehet összehozni vele.
Bátram tudom javasolni.
Ezt nem tudtam, csak ezt ismerem, ez vált be :)
Előtte HuMap is jó volt csak aztán frissítés után sokszor fagyoskodott és találtam ezt.
"a magánszférát jobban védi (állítólag)."
Mitől? Hogyan??
Letöltöttem és mindent is látok amit amúgy bármelyik OSM alapú appban vagy böngészőben.
Amúgy ez egy gyenge cucc. Az osmand sokkal jobb. Még az ingyenes verziója is.
Nem sok térképszolgáltatás van. Az appok ezekre alapulnak. Mivel az OSM ingyenes, ezért a legtöbb azt használja.
Mapsforge térképeket használó appok alá be lehet még tenni a turistautak.hu-t is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!