Mièrt van enyi jóindulatú ember?
Úgy tudom az elütött nőcinek csak a lába tört el.
Kicsit fura egy ügy, igazoltatás közben meghalni....volt pár ilyen eset már, de a vége sose derült ki...
"Viszont a futó ember is hibázott, hogy a bicikliúton futott, mert azt hiszem, kresz szerint, ha van járda, akkor az is tilos."
. És ez miért releváns?
A futót nem gázolták el, csak elsodorták és nem halt meg, csak könnyebben sérült. Ő hívta a rendőröket.
A sofőr szerintem már akkor is rosszul lehetett, de ezt már soha nem tudjuk meg.
Nem tudom a jóindulatnak mi köze van az egész esethez, szerintem semmi.
2 település között a 71-es főút, bicikliút, vasútipálya, esetleg az erdőn keresztül vagy még a felső úton megy/fut. Gyalogosan/futva túl sok biztonságos opció nincs. Sőt még Almádin belül nem sok járda van kialakítva a gyalogosok számára. Nyáron a bicikliúton megy mindenki. Aki komolyan veszi a biciklizést azok a 71-esen tekernek szabálytalanul mert nem akarnak a gyerekek, babakocsis anyukák között a bicikliúton szlalomozni. Az elsodort nő nem halt meg!
A sofőr nagyon jól tudta mit tett. Biztos félt, hogy felelősségre fogják vonni, ugrik a jogsija, nem lesz munkája stb. Arra nem nagyon számíthatott, hogy a rendőrök pár perc alatt megtalálják. Elképzelhető, hogy a rendőrök nem éppen a legkedvesebb oldalukat mutatták meg a sofőrnek. Lehet mondták neki kattanik a bilincs, elő lesz állítva, meg így megy úgy. A sofőr fejében lehet megfordult: otthon mi lesz ebből, feleség, gyerekek..., apu megy a börtönbe...! Lehet annyira felhúzta magát a sofőr, hogy a szívének ez már sok volt + lehetett neki akár alapból valami betegsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!