Ha lenne gyereked, mit szeretnél inkább ? Hogy jóindulatú, egyenes, kedves ember legyen, vagy ravasz, körmönfont és rafinált ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 15:51
A kérdező szavazást indított:
Inkább legyen jóindulatú, kedves, egyenes.
Inkább legyen ravasz, körmönfont, rafinált.
27 szavazat
1/7 anonim válasza:
Inkább legyen ravasz, körmönfont, rafinált.
2/7 anonim válasza:
Utóbbi... persze a legális keretek között. Ne használjon ki senkit és ne kerüljön börtönbe.
3/7 anonim válasza:
Mindkettő egyszerre. Legyen jóindulatú és egyenes, de annyira ravasz is, hogy azonnal észrevegye, mikor akarják manipulálni. Vannak élethelyzetek, amikor olyan tulajdonságokra van szükség, amiket alapjáraton inkább negatívnak gondolna az ember.
4/7 anonim válasza:
A kettő miért zárja ki egymást?
5/7 anonim válasza:
Ravasz, körmönfont és rafinált legyen. És lehetőleg rámenős, szégyentelen is. Az egyenességgel és a jóindulattal lóf***t sem ér, de ha nem szégyell átgázolni másokon, sokra viheti.
6/7 anonim válasza:
Én jóságos voltam, becsületes és békés. Mégis a lehető legrosszabbat kaptam, szinte mindenkitől. Persze nem állítom, hogy a másik véglet a megoldás.. a gonoszság, de .. az se jó ha az ember gyenge!
7/7 anonim válasza:
Ezek együtt kellenek. Hogy lesz jó manipulátor ha nem ügyes, de hogy szolgálja a jóságot, ha nem jó. Ez a kettő együtt kell, hogy jót tudjon cselekedni a világban, hatással legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!