Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A büntetőfékezők mentálisan...

A büntetőfékezők mentálisan betegek?

Figyelt kérdés
Mert ahhoz mentálisan sérültnek kell lenni, hogy valaki képes legyen a saját autója (és esetlegesen a testi) épségét feláldozni csak azért, hogy kicsesszen egy másik közlekedővel, nem?

2023. jún. 28. 09:23
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
87%

Nem, nem eredményezi, ha valaki nem teljesen elborult mentálisan. Ugyanis pont ezt mondom, hogy lehetsz te kedves, tahó, mutogatós, bármi, leszarom, azzal életet nem veszélyeztethetsz. Ha nekem bemutatnak akkor meg(se) rántom a vállam, megyek tovább. Ne mondjuk már, hogy cukinak kell lenni, mert különben jogos a büntető, mert felbasztam a másikat...

Vagy szerinted ha elsétálok melletted és eleresztek egy anyázást rád akkor jogos hogy valaki szrrá ver?

Nem, az egyik tahó dolog, amit értelmes ember elenged a füle mellett, a másik meg bűncselekmény.

2023. júl. 7. 16:37
 52/53 A kérdező kommentje:
51: Nem jogos, de eredményezheti ezt. Épp ezért, ha jogosan ráddudálnak, akkor a legjobb elismerni a hibát, és továbbhajtani.
2023. júl. 7. 17:04
 53/53 anonim ***** válasza:
60%

Így van, rögtön kiemeltem, hogy nem védeni kívánom ezzel ezt a kretént, de ha nem indulnak előttem a zöldnél, akkor egy rövid dudaszó (max fél másodperc, de még inkább annyi, hogy megnyomom, majd elengedem (mint mikor a klímát kapcsolod be kb.)).

Annyit mondtam, hogy ez a hosszú dudaszó számomra kicsit indulatosnak tűnt, ami természetesen nem lehet táptalaja nemhogy bűncselekménynek, de még a bemutatásnak sem.

A kamerás hülyesége abban mutatkozott meg számomra, hogy egy büntetőfékezésre (is) elszánt egyén mögé szorosan felzárkózott, miután majdnem felcsatolta pár másodperccel korábban.

2023. júl. 7. 23:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!