A büntetőfékezők mentálisan betegek?
Nem, nem eredményezi, ha valaki nem teljesen elborult mentálisan. Ugyanis pont ezt mondom, hogy lehetsz te kedves, tahó, mutogatós, bármi, leszarom, azzal életet nem veszélyeztethetsz. Ha nekem bemutatnak akkor meg(se) rántom a vállam, megyek tovább. Ne mondjuk már, hogy cukinak kell lenni, mert különben jogos a büntető, mert felbasztam a másikat...
Vagy szerinted ha elsétálok melletted és eleresztek egy anyázást rád akkor jogos hogy valaki szrrá ver?
Nem, az egyik tahó dolog, amit értelmes ember elenged a füle mellett, a másik meg bűncselekmény.
Így van, rögtön kiemeltem, hogy nem védeni kívánom ezzel ezt a kretént, de ha nem indulnak előttem a zöldnél, akkor egy rövid dudaszó (max fél másodperc, de még inkább annyi, hogy megnyomom, majd elengedem (mint mikor a klímát kapcsolod be kb.)).
Annyit mondtam, hogy ez a hosszú dudaszó számomra kicsit indulatosnak tűnt, ami természetesen nem lehet táptalaja nemhogy bűncselekménynek, de még a bemutatásnak sem.
A kamerás hülyesége abban mutatkozott meg számomra, hogy egy büntetőfékezésre (is) elszánt egyén mögé szorosan felzárkózott, miután majdnem felcsatolta pár másodperccel korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!