Miért terjedt el a világon a büntetőfékezés?
Figyelt kérdés
Sok helyen, Németországban is divat itthon is az lett, mi lett az emberekkel?
Amióta a covid volt, van+a háború tiszta feszültek az emberek.
2022. okt. 21. 14:28
1/10 anonim válasza:
Németországban NEM elterjedt, ezt csak MO-ról meg Keleteurópából ismerem mint jelenséget
2/10 anonim válasza:
Mert az emberek idióták. Magyarországon olyan a közlekedési morál, hogy én az autósok kb 30%-ától azonnal elvenném a jogsit.
3/10 anonim válasza:
Ráadásul a tévében is mondják ezerrel: mintha oktatának a hülyeségre.
4/10 anonim válasza:
1. Ah, akkor a brit, ausztrál, USA-beli rengeteg video mond csak megrendezett? St22lacikától pont ma láttam egy összeállítást. Német fékpróbázó is volt benne.
5/10 anonim válasza:
Nekem is az az elméletem, hogy az erről szóló hírektől csak kedvet kapnak hozzá a lelkibeteg emberek. Főleg Magyarországon, ami egy bántalmazó kultúrájú nép.
6/10 anonim válasza:
Amúgy magát a logikát szerintem senki sem érti a fékezgetőkön kívül. De valóban érthetetlen az egész.
7/10 anonim válasza:
Nem csak ez. A padlógáz-satu/padlógáz-satu is ilyen.
Meg amikor megyek a külsőben pályán. Már mellettem ott a lehajtó eleje.
Eszetlen utólér. Bemegy a belsőbe, majd közvetlen előttem keresztben ki.
8/10 anonim válasza:
Ti tényleg nem veszitek észre, hogy egész egyszerűen nő a forgalom mindenhol ÉS egyre gyorsabb az információáramlás is? Míg korábban legfeljebb a sarki kocsmában mesélted el 5 másik embernek, ha netán befékezett előtted valaki, ma két kattintás és milliók látják HD-ben ugyanezt. Ez csak ennyi.
9/10 anonim válasza:
A covid és az ukrán háború előtt is tele volt a youtube "brake check" videókkal...
10/10 anonim válasza:
1/9
"Ezt csak MO-ról meg Keleteurópából ismerem mint jelenséget"
Sajnos Horvátországban is divat. Nem is egy esetet láttam tavaly nyáron, ráadásul autópályán. ☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!