Szoktál büntetőfékezni?
Nyakamba lihegő letoló barmokat, de nem fékkel, csak gázelvétellel.
Ha nem veszi észre magát, visszakapcsolás + gázelvétellel.
A felvillanó féklámpánál ijesztőbb, ha hirtelen csak úgy lassulni kezd az autó.
Nem csinálok ilyet, esetleg ha úgy van, rálövök egy maroklőfegyverrel az ablakból menet közben…
Viccet félre téve, aki hülye, az nem lesz attól okosabb, ha életveszélyes helyzetbe sodrom magunkat, illetve ettől én még lejjebb süllyedek, mint az adott illető!
Nem szoktam. Én is ugyanúgy mint a #2-es...sétáltatom a kreténeket.
Természetesen a megengedett tempóval. Ha az 50 akkor 50.... ha 40 akkor 40... őszintán szólva még élvezem is ahogy az ilyen idegbeteg barmok agyvárzés közeli állapotba kerülnek. Tudom g.ci vagyok....
Nem szoktam.
Ami hasonló, és szoktam, az az, hogy ha este a szembe jövő nem veszi le a távolságit és elvakít, akkor én hiába kapcsoltam le, mikor megláttam a őt, szépen visszakapcsolom.
Vagy ha szintén este a seggembe mászik és szintén nyomatja a távolságit, akkor rákapcsolom a hátsó ködlámpát.
Nem szoktam, az ilyet kispályás, idegbeteg csicskák szoktak csinálni.
Én enyhébb esetben ablaktörlő folyadékot nyomom rá az illetőre, komolyabb esetben szegeket, tüskéket szórok előtte az útra, aztán kezdődhet a tánc. Ha nem kap egybő ldefektet, addig szivatom a barmot, amíg le nem takarodik egy lehajtónál. Volt már, hogy a parasztja állt neki büntetőfékezni, na akkor kiszálltam és lerendeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!