A büntetőfékezésnél már csak a büntetőgyorsítás a rosszabb?
Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 12:32
3/14 anonim válasza:
A büntetőfékezés még jó is lehet, már nagyon ki kéne cserélni a sárgult fényszórókat és a repedt első lökhárítót, így ezt ingyen meg lehet majd csinálni, csak kell találni valakit aki megberkiz.
4/14 anonim válasza:
Ennél már csak a büntetőkuplungolás rosszabb,
5/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, srácok, én a büntetőablaktörlőzésnél durvábbat nem tudnék elképzelni...
6/14 anonim válasza:
Jajah ezektől még a büntető pont is jobb
7/14 anonim válasza:
Azt hogy hívják, amikor túl magasra van állítva az ablakmosó és a mögötted lévő szélvédőjét mosod? Büntetőspricc?
8/14 anonim válasza:
A büntetőgyorsítást hogyan kell elképzelni? A bömös előtted lepadlózza a gázt és kilő?
9/14 anonim válasza:
Én nagyon gyűlölöm. Sávváltásnál van egy pont kellemes lyuk, index ki, erre röff, rúg neki a paraszt egy kövéret, én meg vagy ráhúzom a kormányt , vagy tiporhatom a féket. De álló helyzetből besorolásnál is minimum zavaró.
10/14 anonim válasza:
"Mi az a büntetőgyorsítás?"
Előzöl valakit és közbe rágyorsít a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!