Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A büntetőfékezésnél már csak...

A büntetőfékezésnél már csak a büntetőgyorsítás a rosszabb?

Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen az...

Például ma reggel lámpa után a jobb oldali sáv megszűnt és öcsém indult el én már a belsőben voltam erre a b#zi skodás már csak azért is úgy gyorsított hogy ne tudjon besorolni

Aztán a következő lámpánál kérdeztem tőle hogy ez mi volt majd csak röhögött tehát szándékos volt.

Nyilván a csajnak meg kellett mutatni ki a nagy menő

2022. júl. 7. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem mondom, hogy rosszabb, de számomra teljesen érthetetlen, retardált dolog.

A poén az, hogy ezt a műveletet pont nem a "köcsögbéemvések" követik el, hanem általában a kis szarjaikkal furikázók.

Nekem kedvencem, 3 sáv, szélsőből akarok besorolni középsőbe. Kis szarral jön az 50-es néni, és beáll a másik sávban mögém úgy, hogy pont össze érne a kocsim hátulja az ő kocsija elejével.

És nem csinál semmit a büdös parasztja. Nem lassít le, nem veszi el pillanatra a gázt, hogy beférjek. De nem is gyorsít, hogy mögé sorolhassak. Ha elvettem a gázból ő is lassított...

Szemét voltam, bevágtam elé, persze nyomta is a dudát.

Utána helyzet úgy adta, mögé kerültem megint, hátulról nézve mit látok?

Busz szélső sávból elkezd indexelni, mama pedig rányomja a gázt, beáll a busz sarkához, így az pont nem fér be, és így haladtak míg a buszos megunta és ráhúzta, néni majdnem telibe verte, persze a dudálást nem felejtette el.

Ki tudja hány embert szopatott még így. És tényleg nem értem miért.

2022. júl. 7. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

17 eves jogsibirtoklasom alatt szerintem max 5 alkalommal találkoztam ilyennel. Para, az biztos. Főleg besorolásnal. Legutóbb egy hónapja kb, megyek a normalis allapotú 20 eves 110 lovas rizsdízellel, erre az egesz combos emelkedőn 70-es táblanál az addíg küzködő, teleült vagonr+ lekövethetően nekiáll rágyorsítani, de olyan sután, hogy nem lehetett latni a szandekot, hogy el akar menni, vagy begyujtott a 4. henger es el nem engedne a flow-t v mivan... Végül óra szerint 100-zal besoroltam elé kb 3 kocsihosszal. Aztan nekiáll mutogatni a főnök. Mondom kész a pali, de ha mar ele vetett a sors hat haladjunk, de a realisan büntethetőség hataránál (105 gps) már bőven tavolodok.

1,5 km piros. Beáll mögém, várom, hogy lesz-e kaland, de semmi.

Szóval nem ertem. Sem a büntető fekezőket, sem a gyorsítókat.

2022. júl. 8. 22:03
 14/14 anonim válasza:
Igen
2022. júl. 12. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!