Azért van egyre kevesebb robogós mert egyre rosszabb a közlekedési morál és nem akarnak meghalni a robogósok?
Kérdező! Ugye te nem motorozol?
Én robogóval járok dolgozni, nem sok, napi 50 km, de ilyenkor én sem járok motorral.
Azért ez nem az a kimondott motoros idő. Oké, hogy most szépen süt a nap, de hajnalban azért még hüsi van. Meg este is ha délutánosból megyek haza. Hiába a motoros kabát, és kesztyű.
Napközben meg azért nem látod őket, mert túrázni, meg kirándulni senki nem megy ilyen időben.
Igaz, hogy süt a nap, melegebb idő van, de motoron a menetszél miatt legalább -5 fok van a környezethetz képest. Tehát amíg 10 fokban vígan sétálgatsz, 5 fokos szélben már nem biztos, hogy nagon komfortos lennél.
Én amikor még motoroztam, 15 fok alatt nem vettem elő.
"
Kérdező! Ugye te nem motorozol?"
2005-2012 robogóval jártam a munkahelyemre.
Majd mikor tényleg jó idő lesz akkor nézz szét az utakon, és visszatérhetünk erre!
Egyszerűen hiába van a szokatlanul enyhe tél, de ez nem szezonja még a motorozásnak. Én is sokat megyek az 50-essel, de amikor már olyan az idő, és azért nincs olyan vad meleg hozzá. Akárhogy öltözöl be körbejár a hűs huzat, satöbbi.
En egyszer 7 fokban ultem robogora es azt hittem odafagyok, pedig volt rajtam 2 pulcsi, 2 kabat, vastag kesztyu.
Az embereknek kenyelmesebb autoba ulni amugy is, nem csak telen hanem nyaron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!