Tényleg olyan rossz hely az Örs Vezér Tere mint mondják a hírekben? Rosszabb mint a KöKi? Vagy melyik a legrosszabb?
Jó hát egy nagyvárosban ( megjegyzem faluban sem ) lehet elkerülni hogy mindenféle emberek legyenek.
A cikk szerint veszélyzóna lett az örs. Azt tudom hogy nem volt szimpatikus de főleg azértm ert nincs hangulata. A Köki ugyanez, kiráz tőle a hideg.
Szavazni nem tudok, mert csak az Örsön járok napi szinten.
Annyit tudni kell rólam, hogy idős férfi létemre elég feltűnően öltözöm. Ritkán ugyan, de teljesen normálisnak tűnő embereknek is szúrja a szemét. A volt BKV épület előtt mindig van pár fura alak.
Minimum 8-10, csoportokban. Ezek mindig bátrabbak együtt, külön-külön már nem annyira. Beszólás, atrocitás engem még nem ért.
A Zuglói oldalon, a Sugár és az üzletsor, illetve a pénztár környéke is léhűtők tanyája. Eddig ott sem ért semmi.
Ettől még minden igaz is lehet, amit írnak.
Én visszasírom azokat az éveket, amikor a legnagyobb gond a Blahán kosarat áruló cigányok jelentettek, meg a kárcóra árusok.
A KÖKI sokkal rosszabb még így is. Talán mind közül az a leggázabb (a felsoroltak közül).
Boráros tér, Népliget, Nagyvárad tér, Kelenföld vasútállomás. Egyiket sem sikerült még úgy magam mögött tudni, hogy ne láttam volna gyanús alakokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!