Tényleg olyan rossz hely az Örs Vezér Tere mint mondják a hírekben? Rosszabb mint a KöKi? Vagy melyik a legrosszabb?
És Orbán vezeti budapestet ugye? Világos :).
Ha neked ez szimpatikus hogy valaki 2 év után dobbant egy ilyen poziból megválasztása ellenére, akkor csak gratulálni tudok.
Pedig lenne még 3 éve bizonyítani de nyilván nem akar, nem érdeke.
Lehet Tarlóst utálni meg szídni de ő azért budapestiként igenis a szívén viselte ennek a szedett-vedett városnak a sorsát. És igen, ő idevalósi.
Ami az illeti néha átutazóban jártam az Örs vezér terénél és igen a hírekben említett "koldus banda" gyakran inzultálta a járókelőket, engem is leszólítottak és ERŐSZAKOSAN kéregettek, agresszívan viselkedtek.
Egyébként van egy taxi sofőr ismerősöm ,aki mesélt már sztorikat nekem a budapesti közbiztonságról.
Visszaesés mindenhol és politikától függetlenül írom, nem tegnap kezdődött ez a zuhanó folyamat.
Sokat romlott a közbiztonság az tény. Nem csak az Örs vezér teret illeti. Itt is van egy élő példa, egyébként 38-as nekem is van egy taxis ismerősöm :) és ez az eset vele történt.
2021 01.hó (január)
A taxi sofőrként dolgozó ismerősömtől fuvart rendeltek 2021 januárjában. Az illető az Oktogontól Békásmegyerre akart egy fuvart, de a fuvar díjakon "alkudozni" szeretett volna. A vita közben az illető elővett a kabátjából egy összecsukott vipera teleszkópos botot, mire az ismerősöm tárcsázta a rendőrséget. Az illető erre elmenekült a helyszínről. Az ismerős jelentette az esetet a központnak is, nem történt személyi sérülés, sem anyagi kár.
Az illető egyébként egy cigány etnikumú 15-20 közötti srác volt.
Azért erős lélek jelenléte volt az ismerősömnek, hogy nem ijedt meg annyira egy összecsukott vipera bottól és rendőrt tudott hívni, amivel elijesztette a kis cigót a helyszínről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!