Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A büntetőfékezők mentálisan...

A büntetőfékezők mentálisan betegek?

Figyelt kérdés
Mert ahhoz mentálisan sérültnek kell lenni, hogy valaki képes legyen a saját autója (és esetlegesen a testi) épségét feláldozni csak azért, hogy kicsesszen egy másik közlekedővel, nem?

2023. jún. 28. 09:23
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
#38 Előzés után az előző autós felelőssége, hogy úgy térjen vissza a sávba, hogy előtte is és mögötte is meglegyen a követési távolság. Ha két kamion között van 30 méter, az valóban nem nevezhető sornak, de közéjük besorolni kimeríti az öngyilkos hajlam fogalmát. Felőlem annyival jössz mögöttem amennyivel akarsz, úgy dudálsz meg villogsz ahogy akarsz, akkor sem fogok besorolni ilyen kis helyre.
2023. júl. 7. 10:19
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
#41 Kell ennél többet mondanom? [link]
2023. júl. 7. 10:20
 43/53 anonim válasza:
86%
Igen. És a két büdös nagy pofonnal amit lezavarnék nekik, még betegebbek lennének. Kell a fedélzeti kamera és ha ezt csinálja, irány a rendőrség, aztán jöhet könyörögni bocsánatért a patkányféreg
2023. júl. 7. 10:33
 44/53 anonim ***** válasza:
81%
Most volt valami cikk, hogy a majom nem indult a zöld lámpánál, mert telefonozott, hátulról rövid dudával jeleztek neki, hogy zöld, cserébe jött tőle a büntetőfékezés, mert őt ugyan ne dudálják le... szerinted?
2023. júl. 7. 10:36
 45/53 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a tailgate-elok a mentalis betegek
2023. júl. 7. 12:15
 46/53 anonim ***** válasza:
27%

Nem védem a büntetőfékezőt, sőt, a legnagyobb patkány, de az nem rövid dudaszó volt, hanem kb. 1-2 másodperces, vagyis már önmagában indulat volt benne, aztán megtörtént az incidens, majd a kamerás 2 méterre felzárkózott egy mentálisan beteg ember mögé, ha már az utasa meghúzta a vállát a vészfékezés során. Jelen helyzetben egyik kutya, másik eb, egyik sem képes a biztonságos közlekedésre. A büntetőfékezőt élete végéig el kéne tiltani, a kamerást pedig felülvizsgálni.

2023. júl. 7. 12:34
 47/53 anonim ***** válasza:
88%

Indulat volt a dudaszóban? Én is volt hogy elbambultam, ledudáltak a fszba hogy induljak már, erre egy normális ember vagy úgy reagál, hogy 1. bocsibocsi, már indulok is, vagy 2. bemutatsz neki a tükörben, ha ideges típus vagy, vérmérséklettől függ.

Max ez a két verzió elfogadható, a büntetőfékezőt NE védjük már azzal, hogy dehát "indulat volt a dudaszóban". És???

2023. júl. 7. 14:16
 48/53 A kérdező kommentje:

47: Ha jogosan dudálnak rá az emberre, mert elbambult, akkor igazából csak az 1. az elfogadható.

Amúgy a Téboly c. thriller, Russell Crowe-val is erről szól, ott is az indítja be a dolgokat, hogy szerinte túl hosszan dudálnak rá. :)

2023. júl. 7. 15:42
 49/53 anonim ***** válasza:
88%
Igen, de ha bemutatok neked, az max azt jelenti, hogy egy tahó vagyok, neked más károd nem esik. A büntetőfékezés meg életeket veszélyeztet...
2023. júl. 7. 16:08
 50/53 A kérdező kommentje:
49: Vagy ez azt is eredményezheti, hogy akinek bemutatsz, az kezd el erre bosszúból büntetőfékezni. Káosz káoszt szül. Egy bolond százat csinál. Vagy nem is tudom, melyik lenne a leginkább idepasszoló közmondás.
2023. júl. 7. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!