Hogyan lehet a legbiztosabban megtanulni a kuplungkezelést?
Kéretik nem megkövezni, magamtól is tudom, hogy béna vagyok. :(
Már a nagyon sokadik óránál tartok, de egyszerűen nem megy.
Elméletben tudom. Ha tanpályán, forgalomtól mentes úton gyakoroltat az oktató, nagyon szépen megy. De ha már megoszlik a figyelem, egyszerűen nem megy.
Szívesen fognám az oktatóra, de már milliószor megmutatta, elmagyarázta. Tényleg nem vele van a baj. Youtube-on zsinórban figyelem a kuplungos videókat, hiába.
Ha van itt valaki, aki szintén küzdött vele, mi segített?
Nagyon sokan vizsgáznak 60-70 óra gyakorlás után is, de alapból el kellene engedni, hogy a másik ember 30, 40, vagy akármennyi órával már levizsgázott.
Nem egyformák a képességek, és nem egyformák a lehetőségek sem.
Ráadásul az tapasztaltam, sokan szeretik kozmetikázni, hogy tanulóként nekik is voltak nehézségeik.
Teljesen normális az, miről a kérdező írt.
Nem az a baj, hogy a kuplungkezrlést nem tudta megtanulni.
Most van abban a fázisban, amin a legtöbb tanuló átment, hogy még nem képes a figyelmet megosztani, a több felé figyelés még nem megy.
Ezen a gyakorlás segít, nem a technika a rossz (hisz azt írta, nyugodt körülmények között megy a kuplung kezelése).
Hiába néz erről videókat (de ajánlom a KRESZ TV-t a YouTube-n), csak gyakorlással fejleszthető, mert a figyelemmegosztás a kulcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!