Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha rajtad múlna hány ember...

Ha rajtad múlna hány ember kapna jogosítványt?

Figyelt kérdés
Mit szigorítanál rajta? Milyen feltételekhez kötnéd?
2023. jún. 12. 21:13
1 2 3 4 5
 31/42 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

Igen az alkoholos témában egyet értek, de a legtöbbje...

Az egy gyereknél többel rendelkező nem kaphat jogosítványt téma számomra rejtély. Még az ágyban is ezen gondolkodtam lefekvés előtt. :D

2023. jún. 14. 12:41
 32/42 anonim válasza:
68%
Csak azok, akiknek a munkájukhoz kell.
2023. jún. 14. 12:43
 33/42 anonim válasza:
33%
A 42 km-es maraton lefutásához kötném a jogosítványt. Ha valaki igazoltan lefutja 4 óra alatt, akkor 1 évig érvényes a jogosítványa. Fölszámolnám, ezt az UNDORÍTÓ, LUSTA, GUSZTUSTALAN, autóban tespedős életformát. Hánynom kell ettől sok elhízott, elkényeztetett baromtól, akik szerint nekik jár az hogy a hájas seggúket a kocsiban hizlalják.
2023. jún. 14. 21:15
 34/42 anonim ***** válasza:
12%

-minden kategóriát csak 21 éves kortól lehetne szerezni

-az orvosi alkalmasságit szigorítanám, plusz akinek baj van a hallásával, nem vezethetne

-70 éves korig lehetne vezetni

-jogosítványszerzés előtt egy pszichológiai vizsgálat, amit úgy alakítanak ki, hogy fixen ki lehessen szűrni az alkalmatlanokat, aki megjátszaná magát, azon átlássanak

-KRESZ-vizsga 70 ponttól lenne sikeres, de aki egy 3 pontos kérdést elront, megbukna

-akitől elvennék a jogosítványt, nem kaphatná többet vissza

-évente kötelező KRESZ-és forgalmi vizsga ismét, amíg ezek nem sikerülnek, addig nem lehetne továbbra is vezetni

2023. jún. 15. 14:37
 35/42 anonim ***** válasza:
17%

#34 vagyok, kettő dolog még eszembe jutott:

-minden kategória érettségi végzettséghez lenne kötve

-B kategória esetében csak manuális váltós autón lehetne vezetni tanulni és forgalmi vizsázni

2023. jún. 15. 14:41
 36/42 anonim ***** válasza:
89%
Többen írjátok az érettségit. Nem ellene vagy mellette akarok érvelni, nem is pontoztam emiatt senkit, de miért releváns ez szerintetek? Miért számít az érettségi ebben a kérdésben? Tényleg kíváncsi vagyok. (Személy szerint több embert is ismerek aki érettségi nélkül kiválóan vezet)
2023. jún. 15. 14:49
 37/42 anonim ***** válasza:
27%

Mi a f@szt kell szigorítani?

Akárhova megyek, mindenki arról panaszkodik, hogy milyen sziogorúak a szabályok.

Nem gondolom, hogy az itt szigorításért panaszkodóknak lenne kocsija.

2023. jún. 15. 17:11
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ha nem lenne autónk akkor nem érdekelne a sok hü lye az utakon, de így zavaró hogy debilek között kell utazni.

2023. jún. 15. 18:45
 39/42 anonim ***** válasza:
93%
Mindenkinek megadnám, de csak max 5 évre. Utána újra vizsga. Rengetegen vezetnek, akik már rég elfelejtették a szabályok 80%-át.
2023. jún. 15. 20:59
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

En erettsegihez kotnem a jogsit, rogton kevesebb lenne az auto az utakon.

65 ev felettieket nem engednem este vezetni.

Aki ittasan vezetett es valahogy visszakapta a jogositvanyat, az sem vezethetne este.

Azt nem ertem miert nem vezethetne valaki 70 evesen. En kicsivel tobb mint 10 eve vezetek de ugy megszoktam autoval kozlekedek hogy az nekem nagy ervagas lenne ha majd 70 evesen nem vezethetnek mikozben semmi bajom, inkabb csak az idointervallumot szukitenem le amikor vezethetnenek az idosek hogy azert el tudjak intezni a vasarlast, csaladlatogatast.

2023. jún. 22. 02:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!