Miért gáz az, ha 20 éves fiúként nincs jogosítványom, és nem is tervezem letenni azt a jövőben?
Ez NEM a jogsiról, szól. Ez a pénzről.
Mit ér a jogsid, ha nincs kocsid? És mit ér kocsi, ha az egy 25 éves, behozott BMW, vagy apád régi Opel Astra kombija?
Mert státuszszimbólum ( nem tudom helyesen írtam e le a mobil aláhúzza ) én ezt sokáig nem gondoltam, csupán büszke voltam rá mert nekem a matek tanárom anno azt mondta soha nem lesz mert diszkalkuliás vagyok és nekik nem lehet. Nekem ez úgy nézett ki,higy ha unatkoztam megnéztem a jogsim, simogattam, nem gondoltam volna, hogy 17 évesen összejön 2 éve még általános suliba velem példálózott a tanár, hogy soha nem lesz NEKI jogosítványa, ne legyetek olyanok mint (így mondta) EZ.
Pont tegnap gondolkodtam ezen, és én soha nem csajoztam autóval, jogsival mondjuk egyik lánynak sem voltam szimpatikus, de gondolom a személyiségem hiánya vagy mert kövér vagyok. Nem egy lehetőségem lett volna ilyen rongyokat felszedni , mert volt sok "haza viszel" kérdés, de az arra ment, hogy majd lefotózza magát a kocsiba, hogy be van kötve az öve és ül egy járműbe. Én meg ezek alá nem adom a lovat.
Egy eset volt ami emlékezetes. Képzelj el egy jó csajt (ha nem megy instagram segít) szóba jött a jogsi, mondtam "megvagyok a rutinnal holnap megyek városba) erre tanácsokat adott, hogy óvatosan a az elindulásnál , meg hasonló, mondtam, hogy, oké én teherautón tanulok, de megfogadom. Egész végig ilyen diktáló, lenéző volt, de hogy kimondtam "teherautó" pillanatok alatt más lett a kommunikáció.
Azt kell mondani trauma miatt nem csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!