Normális az, hogy 17 évesen úgy tervezem a jovőmet, hogy sok pénzt szeretnék keresni és gazdag szeretnék lenni?
Ma a pszichológusom azt mondta, hogy neki nagyon furcsa az, hogy 17 éves lány létére én nagyon sok pénzt szeretnék keresni és majd szeretnék saját házat, autót stb... Azt mondta, hogy ilyet általában a fiúk mondanak és furcsa ezt tőlem hallani.
A segítséget előre is köszönöm 😄
Az. Pszichológusként elég gáz ha ez neki tényleg furcsa.
Általánosító barom.
Nekem az a nem normalis, hogy itt mindenkinek pszichológushoz kell járnia....
Niért?
Majd amikor 25 évesen megint ide írsz akkor valami ilyesmi lesz:
Reggel felkelek egész nap dolgozom, este haza érek hulla fáradtan és arra is alig van pénzem hogy kifizessem az albérletet. Tényleg ennyi lenne az élet ??
Úgy látszik neked is elvette az eszed a sok instagrammos hülyeség de nem baj majd a valóság helyre mossa az agyad
Nekem az lenne a fura, ha apácának akarnál állni és Afrikában leprásokat szeretnél ápolni. Mai világunkban a fogyasztói kultúrába szocializálódnak a fiatalok, tök normális hogy anyagi javakra is vágynak.
Talán csak annyi változott, hogy régebben a nőknek nem illett hangoztatni, hogy minden vágyuk, hogy egy ifjú herceg őket vegye el, az meg fel sem merült bennük, hogy önerőből is lehetnek gazdagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!