Komplexusom lesz, ha valakin látom, gazdag. Normális?
Ma reggel intézkedni voltam, előttem a sorban egy fiatal pár (30 alattiak lehettek), kisbabával.
Látszott rajtuk, hogy van pénzük, ízlésesen, láthatóan drágán volt felöltözve a nő. Addig nem is gondoltam semmi extrát, ameddig meg nem láttam a márkajelzést a cipőjén.
Csak kíváncsiságból utánanéztem, és egy olyan cipő úgy 3-400 ezer között mozog. És az még csak a cipő, az még csak egy pár.
A többi holmiján is látszott, minőségi, így biztosan nem volt hamisítvány.
Rendesen elszégyelltem magam, hogy rajtam leértékelt cipő van, és több éves kabát, holott alig pár évvel lehetett nálam idősebb, és mennyire máshol tart az életben.
De ugyanígy érzek munkában is, amikor szinte még tini lányok fizetés közben előveszik a Prada táskájukból az LV pénztárcát, a másik kezükben meg ott a legújabb Iphone, természetesen minden eredeti.
23l
ez egy olyan dolog amire sosem tudtam irigy lenni
kinek jo hogy 300-400 ezer kozott mozog a cipoje
neki? a ferjenek? nekem?
szerintem senkinek
valoszinuleg neki semmit nem jelent, az ember olyan hogy nagyon konnyen es gyorsan megszokja a jot es termeszetesse valik onnantol kezdve nem ad semmi pluszt
gondolod a ferjenek jobban bejon a prada taskaval a kezeben:D
Jezusom de buták vagytok!
Teóriákat gyártotok, hogy a saját kis lelketeket nyugtassátok, holott látszik fogalmatok sincs azokról az emberekről, akiknek kicsit több jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!