Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha rajtad múlna hány ember...

Ha rajtad múlna hány ember kapna jogosítványt?

Figyelt kérdés
Mit szigorítanál rajta? Milyen feltételekhez kötnéd?
2023. jún. 12. 21:13
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
31%

Milyen embereket neveltek ki az utókornak?

Nem tudnak meginni együltő helyükben egy pálinkát.

Nem vezettek még soha jogosítvány nélkül.

Kik leszne ezekből?

2023. jún. 13. 00:28
 12/42 anonim ***** válasza:
24%

Egy liter pálinkát nem tudnak meginni.

Milyen embereket neveltek.

Masok nitroval mennek az utakon, jogosítvany nélkül.

2023. jún. 13. 00:31
 13/42 anonim ***** válasza:
25%

Nem kapna soha tobbet jogositvanyt,aki:

-buntetett eloeletu (pl molnar ricsike)

-akit valaha ittasan kapcsoltak le vezetes kozben

-aki valaha is fogyasztott kabszert

-aki barmilyen gyogyszert szed

-aki hamar felkapja a vizet

-akinek 1-nel tobb gvyereke van

-akinek nincs legalis jovedelme

-aki egyszer is osszetuzesbe kerult a torvennyel

-aki nem megy at iq teszten

-aki szemuveg nelkul nem lat jol

-akinek rossz az egeszsegugxi allapota

-

2023. jún. 13. 02:09
 14/42 anonim ***** válasza:
64%

Én simán a büntetéseken szigorítanák. Első gyorshajtás pénz és mellé egy hónapra azonnal ugrik a jogsi... ez máris sok frissjogsis fiatalnak lenne nagyobb visszatartó erő attól, hogy autóval alattuk száguldozzanak.

Második alkalom mondjuk fél év, harmadjára meg végleg ugrana.

2023. jún. 13. 04:36
 15/42 NTBS ***** válasza:
60%
Jóval kevesebb.
2023. jún. 13. 06:33
 16/42 anonim ***** válasza:
38%

Bevezetném a pszichológiai alkalmasságit, nagyon szigorítanék a jelenlegi orvosi alkalmasságin, és a vizsgák ellenőrzésén (pl meg kéne szüntetni hogy pénzért átengedjenek bárkit)

Illetve x évente újra kellene vizsgázni ha rajtam múlna.

2023. jún. 13. 09:37
 17/42 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

- Büntetett előéletű

Mi a szint? Már egy be nem fizetett csekk is számít? Egyszer blicceltem a villamoson és kaptam büntetést, akkor én már nem vezethetek?

- Aki valaha fogyasztott kábszert

És ha valaki Kanadában kipróbálta? Ott legális.

- Aki bármilyen gyógyszert szed.

Tehát ha savlekötőt szedek, vagy beveszek egy Aspirint, akkor már kiestem? A marslakócskák vitamint is be kellene venni akkor már.

- Aki hamar felkapja a vizet.

Mégis milyen körülmények között? Ha adott egy bizonyos szituáció, akkor mindenki felkapja a vizet. Ha ez lenne, akkor csak buddhista papok vezethetnének autót az országban.

- Akinek egynél több gyereke van?

Ismét kiesik az ország fele. Ebben nem értem a logikát.

- Akinek nincs legális jövedelme.

Ez senkire nem tartozik.

- Aki egyszer összetűzésbe került a törvénnyel?

Tehát megszívták a bliccelők. Még azok sem kapnak jogsit, akik rágyújtottak egy nemdohányzó területen, mert nem vették észre.

- Aki nem megy át az IQ teszten.

Olyan emberről még nem hallottam, aki nem ment át az IQ teszten. Olyan van, hogy túl alacsony lett az értéke a tesztjének, de elnézem, mert lehet te még nem próbáltad.

- Aki szemüveg nélkül nem lát jól.

Pont erre való a szemüveg.

- Akinek rossz az egészségügyi állapota.

És itt mi a mérce? Egyesek szemében a gyomorégés is rossz egészségügyi állapotra vall.

Ha ezt viccnek szántad, akkor elég jó. Jót nevettem. Azonban ha komolyan vetted, akkor valószínűleg te egy buddhista pap vagy, aki szupererőre valló egészségi, állapottal rendelkezel, és sosem léptél még félre életedben, és emellett cölibátust is fogadtál. De hát mit várunk egy félistentől, aki nem bukott még meg IQ teszten. (De lehet hogy csak jogsit nincs)

2023. jún. 13. 16:42
 18/42 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

Ezzel egyet értek. A Pszichológiai vizsga fontos lenne. A csúszópénz meg most sem szabályos, de mégis megengedik maguknak. Ezt úgy lehetne kiszűrni, ha a vizsgáztatónak kötelessége lenne testkamerát hordani - mint az Amerikai rendőröknek -, amit minden munkakezdésnél be kellene kapcsolnia, és ha hiányos a felvétel, akkor az aznapi összes vizsgáztatása semmissé válna. De még így is meg tudnák oldani, hogy munkaidőn kívül fizetnek, vagy odaadják valamelyik haverjuknak a pénzt. Nem tudom, hogy van-e erre reális gát.

2023. jún. 13. 16:49
 19/42 anonim ***** válasza:
67%

#16 vagyok

Eszembe jutott még egy: akit valaha elkapnak ittas vezetésért attól végleg elvenném a jogsit. Ha bevont jogsival vezet, akkor letöltendő.

2023. jún. 13. 17:01
 20/42 anonim ***** válasza:
84%

Én inkább jobb utakat építenék, külön bicikliúttal, járdával és traktoroknak külön a föld mellett, valamint elkerülőket a kamionoknak.

Aki képes ennyi pénzt áldozni jogsira, autóra, fenntartására, nem kellene macerálni, sok embernek ez munkaeszköz. Ui. nem biztosított a tömegközlekedés.

2023. jún. 13. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!