Ha rajtad múlna hány ember kapna jogosítványt?
25 év alatt és 65 év fölött senki
újravizsgáztatnék 5-10 évente mindenkit
A jogosítványszerzés feltételeit nem szigorítanám, és a kresz szabályait sem.
Egy módosítás lenne:
Halált vagy súlyosan maradó személyi sérülést okozó baleset esetén azonnali vagyonelkobzás és 10év kényszermunka a büntetés.
- Érettségihez vagy szakmunkás bizonyítványhoz kötném.
- Visszahoznám a rutinvizsgát.
- Akit elkapnak ittasan vagy bódult állapotban, attól azonnal elvenném a jogsit, és soha nem is szerezhetné meg újra.
- Erre sajnos nincs megfelelő rálátás, de aki valaha kimondta vagy leírta, hogy a tramtrainnek azért mennek neki sokszor, mert nem sárga, attól is örök életre elvenném a jogsit, mivel ezek szerint ő a szürke, sötétkék stb. autókat nem látja, csak a többire figyel.
- 70 éves kor felett gyakoribb orvosi alkalmassági vizsgálatot vezetnék be, esetleg egy egyszerű ismétlő gyakorlati vizsgát is.
Csak, mert ti képtelenek vagytok kocsit szerezni, még nem kéne a másiktól megtiltani.
Emelni kéne a sebességhatárt, akkor nem lesz ennyi szabálytalanság.
Ja, ha lehetne menni kétszázzal akkor kevesebb lenne az ittas vezetés, elsőbbség meg nem adás, stb. Mindent is megoldana 🥰🥰🥰
Amúgy miért lennének képtelenek a kommentelők kocsit szerezni? Gyanítom a többséget pont azért zavarja hogy tele vannak az utak világtalan szociopatákkal mert kénytelenek vagyunk köztük közlekedni….
Én írtam a #16-ot is, mi hülyeség benne? :D az ilyen m ricsikéket, meg demens 90 éveseket bizony nem szabadna engedni vezetni, meg azt se aki semmit nem tud csak fizet a vizsgán. Szerintem ez nem hülyeség, olyan vezessen autót aki épelméjű és képes az autóvezetésre.
Bocsánat, a #13-ra gondoltam. Veled egyetértek teljes mértékben.
Ebben akkor egyetértünk, ő írt jókat is meg elég random dolgokat is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!