Az mitől megelőzés, hogy leáll sunyi módon a rendőr traffizni?
Figyelt kérdés
Én ebben semmi megelőzést nem látok. Azt már iskolában kellene elkezdeni oktatni, mert fejben dől el. Akinek van pénze, az úgyis kifizeti a bírságot, a maradék pedig úgysem száguldozik. A logikának is ellentmond, hosszú évek óta traffiznak a rendőrök, mégsem látni a hasznát az utakon. A költségvetésben látni, de az utakon nem. Több mint 20 milliárd forint folyik be évente a kasszába a kiszabott bírságok miatt. Ez itt a lényeg, a többi csak bla-bla.2023. jún. 5. 23:13
11/28 Alex Fly válasza:
@10: más esetekben is simán elkobozzák a bűnelkövetéshez használt eszközt, függetlenül attól, hogy magántulajdon...
12/28 anonim válasza:
És a történetben Te a pénzes száguldozó vagy, vagy a csóró tötymörgő...?
14/28 anonim válasza:
#11 A gyorshajtás nem bűncselekmény, álljunk már meg. Az csak szabályszegés.
15/28 Alex Fly válasza:
@14: ez csak szofizmus. A lényeg, hogy a törvényszegést azzal követed el...
16/28 anonim válasza:
#15 Parancsolsz? Komolyan nehézséget okoz számodra a "törvény" és "szabály" közötti különbség? A gyorshajtás nem törvényszegés, pont. És te írod nekem azt hogy szofizmus? Ilyen jó viccet sem olvastam manapság.
17/28 Hintalow válasza:
Ki kell ba**ni velük, és betartani a sebességhatárt, akkor majd megtanulják hol a helyük ☝
18/28 Alex Fly válasza:
@16b konkrétan rendelet... De ezen ne vesszünk össze.
19/28 anonim válasza:
#18 Jézus fasza... Rendeletnek azt hívják, amivel iktatják a törvényeket, szabályokat, stb. Szerintem se, mert halvány fogalmad sincsen róla, hogy mit beszélsz.
20/28 anonim válasza:
Pont ez a sunyiság lényege, hogy nem tudhatod mikor, hol mérnek be ezért alapvetően kénytelen vagy nemf_asz módon közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!