Nem volna jó ötlet egy ilyen rendszer a kocsikba?
Akadt egy jó ötletem. Szerintem ez közlekedésbiztonsági szempontból fixen hasznos lenne. Arra gondoltam, hogy úgy mint a buszokon felül digitálisan ki van írva, hogy honnan indult és hová tart a busz, ugyanezt kocsikba is be kellene építeni. Kötelezően ki kellene írni, hogy melyik településről indultál és melyikre tartasz (nyilván azt nem kellene kiírni, hogy pont hova mert az már mindenkinek a saját maga dolga és nem is lényeges). Azért lenne ez közlekedésbiztonsági szempontból jó dolog mert egyrészt tájékoztatást adsz másoknak arról, hogy nagyjából mióta vezetsz és így óvatosabban is közelítenek meg, hogyha az M3-ason Nyíregyháza környékén találkoznak veled úgy, hogy Münchenből jöttél, mintha csak 5 perce indultál volna a szomszéd faluból.
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet. Mit gondoltok?
Csak elvonna az emberek figyelmet. Ki ellenorizne hogy igazat irsz e ki?
Jobb otlet lenne a terulet alapu rendszam mert akkor tudnank hogy ne anyazzunk ha a Baranya varmegyei autos benazik Budapest belvarosaban mert nem ismeros a fovarosban.
#1 Nyilván írhatsz ki kamuból akármit de most ezzel mindenki magával cseszik ki, ráadásul ha kiírod, hogy Szombathely - Zalaegerszeg és meglátnak téged Érden flangászni akkor ugyanúgy jár a büntetés.
Tehát max azt tehetnéd meg, hogy felfelé hazudsz, lefelé nem.
A kiírás hiányát meg szintén büntetnék.
A terület alapú rendszám sem rossz ötlet de annyi település van Magyarországon, hogy képtelenség lenne megjegyezni melyik jelzés hova tartozna. Maximum megye alapú tábla lehetne.
És még örülsz is magadnak, hogy milyen nagyon jó az ötlet.
Fél évszázada elkerülöm a baleseteket, sikeresen. A legkevésbé sem érdekel, hogy az engem veszélyeztető 10 perce, vagy 9 órája indult, mennyire kipihent, alkohol vagy kábítószer hatása alatt van-e, milyen a járműve, mi van ráírva stb. Megfelelő manőverrel elkerülöm a balesetet, és rögvest el is felejtem. Jobb ha nem, de jöhet a következő.
"Jobb otlet lenne a terulet alapu rendszam mert akkor tudnank hogy ne anyazzunk ha a Baranya varmegyei autos benazik Budapest belvarosaban mert nem ismeros a fovarosban."
Dehogy lenne jó ötlet, ennek a világon semmi értelme sincs. Senki nem foglalkozna ezzel. Aki anyázni szokott másokat az úton, az akkor is anyázna. Aki meg normális, és nem idegeskedik vezetés közben, az most sem teszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!