A rendőr büntethet ha meglátja hogy a GPS tabletet a teljes takarásával a belső visszapillantó tükörre helyeztem?(Képek lent)
Bárhová is helyeztem a szélvédőre, mindenhol nagyon elvesz a látótérből, így most ráerősítettem a belső visszapillantóra egyenlőre csak gumival és azt hiszem ott is fogom használni és vállalom a büntit is.
Kicsit látni még a tükörből, nekem annyi elég is, úgy is csak parkolásnál használom ezt a tükröt meg néha belenézek.
Egyébként meg nem hiányzik és vezettem már dobozos autót is ahol ugye nincs belső visszapillantó.
A kérdés az hogy büntethet ezért a rendőr??
A navigációt nem akarom lecserélni kisebbre, igazából az is elvenne a látótérből a szélvédőn.
És mi a helyzet az olyan járművekkel, amiben nincs belső visszapillantó.
Ezért nem fog megbüntetni, ahogy azért sem, ha annyjra telepakolod, hogy nem látsz hátra
Először azt hittem, hogy ez így elég gáz, hogy ott nem látsz ki de aztán rájöttem, hogy tényleg vannak azok a dobozos kocsik amelyekben nincs belső visszapillantó.
A lényeg a jobb és bal oldali tükör :)
7: A GPS a visszapillantón van feltéve és nincs látótérben és lehet a kép szűk látóteret mutat mint ahogyan élőben van.
Főnim meg nincs. :D
Hat, szerintem egy meglévő, gyárilag original kiadott funkciot blokkol, kötekedhet.
Viszont aut mondod, a latótered zavarja azert ment oda. Hmmm persze ha teljesen periférias lasasba teszed a szembeforgalmat amíg odapillantasz, fokuszalsz az biztonsagosabb... Latas gond van? Vagy miert nem elég egy telefon felcuppantva a szelvedő aljara, mint 2 682 593 magyar közlekedőtarsadnak???
9: Senkit sem fogok utánozni, csak mert a mobil olyan nagy divat és menő. :P Egyébként pedig a mobil nagyon ki van téve a napnak és átforrósodik, nem lesz hosszú életű.
Egyébként meg a rendőr bármikor büntethet mert igazából a szélvédőre sem szabad tenni a GPS-t a látótér miatt és két ismerősömet Csehországban már megbüntették ezért.
Nem minden rendőr vadászik erre, de pont kifogtak ilyet.
Használtam tegnap a GPS-t a belső visszapillantóra helyezve és nagyon jó volt mert a nap sem éri és nem forrósodik át, de viszont tolatásnál nagyon hiányzik a tükör és hiába van tolató kamerám, de akkor is és előzésnél meg amúgy is jó belenézni.
Így hát visszacuppantom a szélvédőre középre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!