Lerúgta egy motoros a tükrömet mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy motoros csapat mögém ért be a sorba és miután az első megelőzött láttam hogy szabad a pálya és én is elkezdtem előzni. De közben jött volna a többi motoros is akiknek így egy kicsit fékezné kellet de én nem számítottam rá hogy azonnal 200al fognak jönni és ezek után az egyik lerugta a tükröm. Tönkre ment a motorja ami mozgatja valamint maga a tükör.
Ilyenkor rendőrt kell hívni?
2023. ápr. 23. 16:38
11/26 anonim válasza:
#10 Ja igen, eszembe se jutott, némelyiknek igen vastag bőr van a pofáján, bár az is szánalmas ha motoros baleset van, akkor is mindig szegény 130cal városban száguldó motorost kell sajnálni.
12/26 anonim válasza:
Tökösek ezek a mai motorosok, 200-Zal haladva még képesek tükröket lerugdalni szilánkos lábszártörés nélkül!
13/26 anonim válasza:
Rendszámmal feljelentés.
Amúgy azért gyanús vagy te nekem, hogy simán ráhúztad a motorosokra.
14/26 anonim válasza:
Meg kell tanulni vezetni, az van. Motoros csapat, szerinted nem együtt akarnak mozogni? Meg beállnál két motor közé, jó az neked? Nem is látod jó eséllyel, másrészt már rég árkon-bokron túl lenne, ha elengeded. Nagyon utálom az ilyen idegbeteg motorosokat, mert rossz fényt vet a normálisakra is, de azon elgondolkodhatnál, hogy ha valakiben olyan indulatokat gerjesztettél, hogy lerúgja a tükröd, akkor valamit nagyon-nagyon-nagyon elbaltáztál.
15/26 anonim válasza:
Amúgy mit jelent, hogy "elkezdtem előzni"? Működött legalább 2 másodpercig az indexed, mielőtt kisoroltál? Na, ezért rúgták le a tükröd, örülj, hogy nem öltél meg valakit.
16/26 anonim válasza:
13: mit ér a feljelentéssel, ha nincs videós bizonyíték?
A motorosok szava áll szemben az övével.
17/26 anonim válasza:
#16: és? attol meg meg kell tenni a feljelentést, majd ha a 3. ugyanilyen vagy hasonló feljelentés érkezik a gyökér ellen, akkor lesz kóvetkezménye
18/26 anonim válasza:
#15 Aha ja értem, motoroséknak szabad 250nel a belsőben, nekem nem szabad 180nal. Ha elém jönnek így ki akkor én autóval ámokfutó vagyok, ha a motoros elé akkor meg szegény szent motoros.
19/26 anonim válasza:
#18 Én speciel nem mondtam számokat. Én azt mondtam, hogy előzést úgy kezdünk meg, hogy előtte indexelünk, hogy a mögöttünk közlekedők tudják a szándékokat. Ugye gyorsítósávról is úgy sorolunk be, hogy indexelünk jó előre, aztán aki jön a külsőben, eldöntheti, hogy rágyorsít, vagy fékez és beenged. Ha egy motoros megkezdte az előzést, a többi még nem, az autós meg sávot váltott, nem hiszem, hogy eltelt annyi idő, hogy kérdezőnk jelezte volna a szándékát az indexszel. Annak meg legszívesebben (nem tenném, de legszívesebben) én is lerúgnám a tükrét, aki majdnem megöl azzal, hogy indexszel bevág elém (szerencsére az ilyen balf*szoknak nem kell index, mert a mozgásukból amúgy látszik, milyen őrültségre készülnek éppen, és reagál az ember időben). Amúgy sem autóval, sem motorral nem oké az országban sehol a 180.
20/26 anonim válasza:
*index nélkül bevág elém, pont a lényeget írtam félre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!