Zolika200101 kérdése:
Adott egy MAN TGS 440 es manuális kamion. Felkapcsolok hosszú 8 ba és a kamion magától elveszi a gázt! Nem reagal semmire. Ezt csak reggel csinálja. Utanna egész nap jo. Mi lehet itt a gond?
Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 19:15
1/16 anonim válasza:
Nah látod, mondtuk neked a másik kérdésnél, hogy ez a kamionozás tele lesz olyan szívással ami rajtad kívül áll :D
Ez a műszakis kolégának lenne a dolga, nem neked kéne vele szopni
2/16 A kérdező kommentje:
Most mar belátom igazatok volt. Szopas ez a billencses meló. Szó szerint a kamion fogja magát es lassul lefele magától. És az a vicc hogy csak reggel csinálja ezt utanna egész nap jó.
2023. febr. 16. 16:47
3/16 anonim válasza:
A főnöknek szólj és megkell csináltatni.
4/16 anonim válasza:
Mert nem a billencses munka a szar hanem az autó.
Márpedig ezek olyanok hogy néha el is szokott romlani.
5/16 anonim válasza:
nem a billencses munka a szar, hanem az egész kamionozás úgy önmagában
6/16 A kérdező kommentje:
Az volt az első dolgom hogy szóltam a főnöknek, egész héten nyagattam vele, de annyi volt a válasza rá hogy hideg van. Meg nem ír ki semmilyen hibakódot es igy nem tudja senki mi a baja, ez volt a válasz.
2023. febr. 16. 18:01
7/16 A kérdező kommentje:
Az a baj kezdő kamionos vagyok. Masfele nem tudok menni míg nincs tapasztalatom, mert nem vesznek fel sehová
2023. febr. 16. 18:02
8/16 anonim válasza:
Igen ismerősek az ehez hasonló fals beleszarok típusú kifogások :D
Majd lesz valami vagy lerobbansz vagy nem
Én egyszer fél évig dolgoztam valami üzemanyag ellátással kapcsolatos hibával. Minden egyes fékezésnél amikor lötykölődött az üzemanyag a tankban több másodpercig tartó csipogás vette kezdetét :D
Nem tudom, hogy nem bolondultam bele.
9/16 anonim válasza:
Meddig csinálja ezt?
Mert ha nem sokáig és aztán jó akkor hagyd a fenébe, megszokod.
10/16 A kérdező kommentje:
Annyi hogy reggel mikor a telepről felérek a pályára már fekraktam alsó 8 ba gyorsítanék es már akkor zuhan is lefele a fordulat, elveszi a gázt az auto. Azt mondták nekem bent hogy vegyem le a lábom a gázról 2 masodpercig aztan megint nyomjam neki és jo lesz. De rohadtul nem lett jo.
2023. febr. 16. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!