Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Adott egy MAN TGS 440 es...

Zolika200101 kérdése:

Adott egy MAN TGS 440 es manuális kamion. Felkapcsolok hosszú 8 ba és a kamion magától elveszi a gázt! Nem reagal semmire. Ezt csak reggel csinálja. Utanna egész nap jo. Mi lehet itt a gond?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 19:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nah látod, mondtuk neked a másik kérdésnél, hogy ez a kamionozás tele lesz olyan szívással ami rajtad kívül áll :D

Ez a műszakis kolégának lenne a dolga, nem neked kéne vele szopni

2023. febr. 16. 09:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Most mar belátom igazatok volt. Szopas ez a billencses meló. Szó szerint a kamion fogja magát es lassul lefele magától. És az a vicc hogy csak reggel csinálja ezt utanna egész nap jó.
2023. febr. 16. 16:47
 3/16 anonim ***** válasza:
A főnöknek szólj és megkell csináltatni.
2023. febr. 16. 17:42
 4/16 anonim ***** válasza:
65%

Mert nem a billencses munka a szar hanem az autó.

Márpedig ezek olyanok hogy néha el is szokott romlani.

2023. febr. 16. 17:44
 5/16 anonim ***** válasza:
31%
nem a billencses munka a szar, hanem az egész kamionozás úgy önmagában
2023. febr. 16. 17:56
 6/16 A kérdező kommentje:
Az volt az első dolgom hogy szóltam a főnöknek, egész héten nyagattam vele, de annyi volt a válasza rá hogy hideg van. Meg nem ír ki semmilyen hibakódot es igy nem tudja senki mi a baja, ez volt a válasz.
2023. febr. 16. 18:01
 7/16 A kérdező kommentje:
Az a baj kezdő kamionos vagyok. Masfele nem tudok menni míg nincs tapasztalatom, mert nem vesznek fel sehová
2023. febr. 16. 18:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Igen ismerősek az ehez hasonló fals beleszarok típusú kifogások :D

Majd lesz valami vagy lerobbansz vagy nem

Én egyszer fél évig dolgoztam valami üzemanyag ellátással kapcsolatos hibával. Minden egyes fékezésnél amikor lötykölődött az üzemanyag a tankban több másodpercig tartó csipogás vette kezdetét :D

Nem tudom, hogy nem bolondultam bele.

2023. febr. 16. 18:46
 9/16 anonim ***** válasza:
53%

Meddig csinálja ezt?

Mert ha nem sokáig és aztán jó akkor hagyd a fenébe, megszokod.

2023. febr. 16. 18:50
 10/16 A kérdező kommentje:
Annyi hogy reggel mikor a telepről felérek a pályára már fekraktam alsó 8 ba gyorsítanék es már akkor zuhan is lefele a fordulat, elveszi a gázt az auto. Azt mondták nekem bent hogy vegyem le a lábom a gázról 2 masodpercig aztan megint nyomjam neki és jo lesz. De rohadtul nem lett jo.
2023. febr. 16. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!