Lerúgta egy motoros a tükrömet mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy motoros csapat mögém ért be a sorba és miután az első megelőzött láttam hogy szabad a pálya és én is elkezdtem előzni. De közben jött volna a többi motoros is akiknek így egy kicsit fékezné kellet de én nem számítottam rá hogy azonnal 200al fognak jönni és ezek után az egyik lerugta a tükröm. Tönkre ment a motorja ami mozgatja valamint maga a tükör.
Ilyenkor rendőrt kell hívni?
2023. ápr. 23. 16:38
1/26 anonim válasza:
Nem kell rendőrt hívni, ha a motoros megállt és betétlapot töltöttetek ki.
2/26 Revolúcióbiológus válasza:
Nem, a rendőr nem ért az automata visszapillantó tükrökhöz, inkább autószerelőt hívj.
3/26 anonim válasza:
elég a rendszám, és biztosító...emítsd meg a cserbenhagyást is..
5/26 anonim válasza:
Garázdaság büntette. Ha tudod bizonyítani, akkor tegyél feljelentést. De csak akkor, mert ennek a szházinak lesz húsz tanúja ellened.
6/26 anonim válasza:
Ha megvan a rendszám akkor irány a rendőrség, feljelentést teszel, a rendőrség megkeresi, szépen megbaxxák a fejét, biztosító fizet. Ha nincs meg akkor max a sóhivatal, igazságtalan tudom, de rendszám nélkül nem lehet mit tenni.
7/26 anonim válasza:
6: ha meg is van a rendszám, akkor mit csinál a rendőrség, ha a motorosok azt mondják, hogy semmi ilyesmi nem történt?
8/26 anonim válasza:
#7 Na látod ez fogós kérdés, bizonyíték így sincs. De egy próbát akkor is megér.
9/26 veterán vas válasza:
Vetess a motoros csizmájáról DNS-mitát, és hasonlitsd össze tükrön találhatóval.
Ha egyezik, kész a bizonyíték. 😂
10/26 anonim válasza:
5.-ben én is azt írtam, hogy kockázatos a feljelentés.
Még azt is hazudhatják a motorosok, hogy ő rántotta rá a kormányt, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!