Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Új vezeto vagyok. Tudni...

Új vezeto vagyok. Tudni szeretném,hogy mukodik ha baleset tortenik. Kit kell hivni? Milyen fotokat kell csinalni? A pelda ne legyen nagy serules,mondjuk egy beletolatas a parkoloba.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 12:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

Figyeljetek én megértem, hogy itt mindenki Paul Walker inkarnációja, és mindenki úgy vezet mint Dominic Toretto, de nem lehetne hanyagolni ezeket a "hogy van jogsid?" kérdéseket? Tök normálisan kérdezett valamit ez az ember, amit amugy az oktatáson k.vára nem mondanak el. Ez az egyik. A másik, hogy ez egy kérdezős oldal, a kérdése illik a témakörbe, és sokan vannak akik nem tudják, mert még nem volt balesetük, vagy ilyesmi.

Minek nézelődtök ebben a témában, ha szerintetek mindenre kellene tudni a választ?

2023. ápr. 13. 11:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2023. ápr. 13. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!