Jogi kérdés: autós elütötte a gyalogost, aki nem fogadta el a segítséget később mégis bepanaszolta a vétkest. Az ilyenért utólag hogy a pi**ába lehet eljárást folytatni?
Rohadtul nem értem. Ha a vénasszony akkor elismerte, hogy semmi baja, akkor utólag hogy van bőr a képén vádaskodni? Vagy egy jóérzésű autósnak ilyenkor mit kell tennie?
Tuti az volt, hogy a vénasszony a világért se akart időzni a mentőkkel, rendőrökkel, elzavarta a naiv balek autóst, hogy nincs itt semmi látnivaló, utólag meg rájött, hogy milyen jó lenne kib***ni vele. Konkrétan kelepcébe csalta.
Ti mit tettetek volna a sofőr helyében, ha az elütött gyalogos mindenáron ellenkezik, hogy mentőt hívjál?
Mi az hogy "elütötte" ?
Nyilván ha leszakad a keze, tocsog a vér mint egy horrorfilmben az az. De ha csak éppen hozzáér az autó, csak meglöki?
Nem egyszer hozzámért már autó, nem ügy, mindenki ment tovább a dolgára.
Semmi nem utal arra a cikkben, hogy a nő "vádaskodik". A kórháznak is kötelessége jelenteni az esetet.
Amúgy az áldozat hibáztás jól megy neked. Talán nem kellene zebrán gyalogost gázolni.
6. Nem tudom, zebrán történt-e a dolog, a cikkben erről nincs szó. A kép illusztráció. Ettől függetlenül történhetett ott.
De arról sem esik említés, hogy az autós átrombolt-e a zebrán, vagy fokozott figyelemmel, kis sebességet választva, fékkészenlétben volt-e.
A cikkben az áll, hogy nekiütközött. Nem nyelvtan-nácizás, de az előtt az én szótáramban fellököm és áthajtok rajta, vagy fellököm, és az átrepül felettem. A nekiütközött az lehet egy enyhe lökés és, amitől esetleg elesik, vagy semmi baja sem lesz, csak érintettem.
Az autós nem hajtott el, hanem megállt, és segíteni akart volna, ahogyan az kötelessége is volt. A hölgy nem kívánt élni vele.
Miféle "sérült"..?
Nem sérült meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!